Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tak samoJa mam wrażenie, że Michał jest głodny cały czas [emoji16]
Mi miesiąc akurat dzisiaj mija i też ciągle coś na wkładce jest. Raz żółte parę dni, teraz znów czerwone. Ale nie zauważyłam, czy po wysiłku. Raczej poczuję że mi tam coś poleci po karmieniu zaraz albo w trakcie.Dziewczyny , jestem prawie 4 tygodnie po porodzie i krwawię już bardzo mało ale zastanawia mnie czy Wy też tak macie że po większym wysiłku no zniesienie gondoli na dół na spacer krwawicie więcej?
Ja już córkę biorę na ręce bo mi jej szkoda. Całą ciążę nie mogłam jej podnieść i jej tego brakowało i mi też. Już zapomniałam jaka ona ciężka. Jak biorę małego na ręce to wydaje mi się lekki jak piórko a ona znowu jak klocek. 16 kg waży. Po 3 tyg od porodu ją podniosłamJa nie dźwigam jeszcze nawet gondoli. Tak sobie wpoiłam do głowy, że podczas połogu nie powinno się nic dźwigać [emoji14]
Świat jest mały[emoji23]Była żona mojego Damiana dołączyła do grupy na fb mam z mojego miasta na której jestem [emoji23][emoji23][emoji23]
Mamy to samoCzy wasze dzieci też tak nienawidzą zmiany pampersa? Nasz od kilku dni to się tak drze jakby go ze skóry obdzierali [emoji16]