KatiNails
Fanka BB :)
Podziwiam że urodziłas SN po ccU mnie pierwszy poród był cc i wtedy chyba koło 3 doby już byłam w łazience. Teraz naturalnie i cisza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podziwiam że urodziłas SN po ccU mnie pierwszy poród był cc i wtedy chyba koło 3 doby już byłam w łazience. Teraz naturalnie i cisza.
Ogolnie to niby toksyny z organizmu.. jak juz opluczesz mala po chwili zauwazysz w wodzie takie kłęby jakby kurzu.. chyba ze nic sie nie pojawi to dobrzeA skąd te farfocle się wydobywają
Kobietki co prawda ja raczej wrześniowa mamuska jestem ale z tym pytaniem muszę jednak do Was się odezwać, jako grupy większej liczebnie a tym samym bardziej "doświadczonej".
Jak to było u Was z wypróżnieniem po porodzie. Po jakim czasie udało się wam odwiedzić toaletę. U mnie mija 4 doba od porodu i nic, wczoraj wziełam nawet czopka glicerynowego i cisza.Co prawda mocno mnie fizjologiczna przeczysciło przy porodzie ale jednak to już 4 dzień i czopek nic nie zdziałał. Boję się co będzie później:/
Ja mialam blokadę psychiczną gdzieś właśnie do 4 dnia. Później wypilam sok jablkowy tloczony i szybciutko poszloKobietki co prawda ja raczej wrześniowa mamuska jestem ale z tym pytaniem muszę jednak do Was się odezwać, jako grupy większej liczebnie a tym samym bardziej "doświadczonej".
Jak to było u Was z wypróżnieniem po porodzie. Po jakim czasie udało się wam odwiedzić toaletę. U mnie mija 4 doba od porodu i nic, wczoraj wziełam nawet czopka glicerynowego i cisza.Co prawda mocno mnie fizjologiczna przeczysciło przy porodzie ale jednak to już 4 dzień i czopek nic nie zdziałał. Boję się co będzie później:/
Ja tez staram sie jak najmniej chemii stosowac ale na ziolach sie nie znamDziekiwole ziola stosowac niz chemie
chyba ze juz jest mus..
teraz juz sie o ziolach zapomina ,a szkoda ,bo sa naprawde pomocne
![]()
Cukiereczek mały :*
Pięknie wyglądacie :*Kornelia z braciszkiem Zobacz załącznik 896013Zobacz załącznik 896014
I matka w końcu się zrobiła [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 896015
Ja wzięłam ziołowe tabletki na przeczyszczenie tylko ja po cc i bałam się przeć bo miałam zaparcia po zelazie. Poszło od razu na drugi dzień a później jakoś juz szlo ale było ciężkoKobietki co prawda ja raczej wrześniowa mamuska jestem ale z tym pytaniem muszę jednak do Was się odezwać, jako grupy większej liczebnie a tym samym bardziej "doświadczonej".