KatiNails
Fanka BB :)
Nie ma za coMiałam to, kupiłam bo chwalilas. Użyłam 2 szt w ciąży, potem się skończyło. Muszę do tego wrócić. Dzięki za przypomnienie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ma za coMiałam to, kupiłam bo chwalilas. Użyłam 2 szt w ciąży, potem się skończyło. Muszę do tego wrócić. Dzięki za przypomnienie
brzuchol mam okropny po 3 ciąży. Mocno rozciàgnięta skóra, rozstępów nie mam dużo ale cała skóra jakaś taka miękka.Nie ma za coja ogólnie lubią ta firme. Pracuje na tych kosmetykach przy zabiegach. Mój tato masażysta też pracuje na ich kosmetykach
![]()
Udalo mi sie recznie sciagnac 40ml mojego mleka..zaraz bede probowac dalej.. nie chce jej dawac non stop po piersi,mm. :/
Może mezoterapia igłowa.? Na rozciagnieta skórę super. A na rozstępy mikrodermabrazja diamentowa.brzuchol mam okropny po 3 ciąży. Mocno rozciàgnięta skóra, rozstępów nie mam dużo ale cała skóra jakaś taka miękka.
Najważniejsze, żeby wyszła z tego cała i zdrowa jak najszybciej. Dobrze , że karmisz ją piersią i że apetyt jej wrócił. Wzmocni się i będzie silniejsza. Dzielna dziewczynka ☺ trzymamy dalej kciuki ☺No i mamy winowajce zapalenia opon mózgowych u Izy mianowicie bakteria e-coli. Mało tego dziś mi powiedzieli, że ona miała tez sepsę cos tam przebakiwali ale ja byłam w takim stresie ze nie wszystko do mnie docieralo. Pranie w szpitalu jak się urodziła ja zarazili ale nikt się do tego nie przyzna.
W następny czwartek Izunia ma rezonans głowy w znieczuleniu ogólnym.
Najważniejsze, że małą czuje się dobrze, ładnie je pierś co ok 2-2,5h w nocy co 3,5h także wysypisk się tu w szpitalu razem z nią.
No wlasnie ja tez nieteraz mi tak przyszlo do glowy o tych plesniawkach :/ bo jesli pne tak przeszkadzaja to moze i przy karmieniu tez.. a ze sutki to nie silikon.. to kto wie.. :/
Boże, moje dziecko tak się siedziało aż się wystraszylam jak stary chłop puszczą bąki po tych antybiotykach ale to dobrze bo kołek nie ma.
TakJa ten strumien mam przez chwile pozniej leniwie leci :/
A jest mozliwe ze to jednak nie sutki a np plesniawki na jezyku jej przeszkadzaja i dlatego rezygnuje i placze pod koniec?