reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
452FFEB6-0979-4B07-BA30-9CC0A737EF63.jpeg U nas tez ciężko ze spaniem dlatego już się poddałam i żeby nie była marudna to po odbijaniu została już na mnie i niech sobie śpi:D

Załączniki

• 452FFEB6-0979-4B07-BA30-9CC0A737EF63.jpeg
    452FFEB6-0979-4B07-BA30-9CC0A737EF63.jpeg
    199,4 KB · Wyświetleń: 124
My zaswiecamy latarkę i dajemy tak żeby widzieć pieluchę. A tak to Młody śpi u siebie albo u nas i wcale a wcale nie chce go obserwowac:)
Ja musze.. bo mala jest przykryta kocem, a ma tendecje do zakrywania sie po glowe.. :/ tyle ze u mnie ona spi w nocy,jak sie wierci biore ja do karmienia i spi dalej,nie przeszkadza jej to delikatne swiatelko ;)

@klaudiaa975 mnie tez sie wydaje ze mała może mylić dzień z nocą, ja cały dzień mam jasno, po kąpaniu zsuwam rolety żeby było ciemniej. Niekiedy poszaleje ale jak już usnie to pózniej spi z przerwami na jedzenie chyba ze ja cos wybudzi - kupa czy gazy. Wcześniej tez swiecilam koło lozeczka lampkę i sie wybudzala, teraz jedynie włączam w rogu pokoju żeby poświata była, czuje sie lepiej jak ja widzę, po prostu sie boje ze sie przewróci na twarz albo cos :)

Ja musze.. bo mala jest przykryta kocem, a ma tendecje do zakrywania sie po glowe.. :/ tyle ze u mnie ona spi w nocy,jak sie wierci biore ja do karmienia i spi dalej,nie przeszkadza jej to delikatne swiatelko ;)
Ja też muszę ją widziec mimo ,że jeden kwek i ja mam oczy otwarte. Ale Alicja nie usnie bez pieluszki wokół buzi , która podtrzymuje smoczek. , Jak smoczek wypadnie , pieluszkę zabieram ale często wtedy się budzi i muszę tak zostawić jej na noc , więc co jakiś czas zerkam w nocy czy ma buzie i nosek na wierzchu

reklama
@klaudiaa975 mnie tez sie wydaje ze mała może mylić dzień z nocą, ja cały dzień mam jasno, po kąpaniu zsuwam rolety żeby było ciemniej. Niekiedy poszaleje ale jak już usnie to pózniej spi z przerwami na jedzenie chyba ze ja cos wybudzi - kupa czy gazy. Wcześniej tez swiecilam koło lozeczka lampkę i sie wybudzala, teraz jedynie włączam w rogu pokoju żeby poświata była, czuje sie lepiej jak ja widzę, po prostu sie boje ze sie przewróci na twarz albo cos :)
To ja nie mam mega jasno w nocy ale lampa stojąca jednak włączona jest .. w dzień często też rolety mam zasuniete bo pokój od południa i słońce nagrzewa więc wolę jak jest chłodniej .. mała wybudza często brzuszek w nocy i w dzień. Ale po kąpieli śpi 4godziny. Zje i usypia odrazu na dwie godziny. Czyli ok 2 już wstaje i koniec spania. Czasem zrobi sobie drzemki po 15-30 minut ale co to za spanie jak kwiczy , kręci się itp.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry