Anulaa88
Fanka BB :)
U nas podobnie to wygląda. Z tym, że koło łóżeczka mam taką malutką lampkę z Ikei, która daje tylko poświatę[emoji4]Ja w ogóle nie widzę buzi, mamy wyłączone światło. Zaświecam tylko małą lampkę do przebierania![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas podobnie to wygląda. Z tym, że koło łóżeczka mam taką malutką lampkę z Ikei, która daje tylko poświatę[emoji4]Ja w ogóle nie widzę buzi, mamy wyłączone światło. Zaświecam tylko małą lampkę do przebierania![]()
DziękujeSlicznanie widac po niej tej wagi. Staś w piatek bedzie mial 3tygodnie
Tak od drugiego tygodnia ogólnie coś mu się zaczęło pojawiać a to na buzi a to na głowie, trochę na rączkach, ramionach kilka na brzuszku. Cześć z nich to potówki a reszta albo od mojego jedzenia albo trądzik. Ciort wie. Dwa tyg jestem na diecie bezmlecznej i nie widzę żeby była poprawa jakaś. Raz te krostki są bardziej widoczne głównie rano albo jak się złości. A raz błędnaJa idę do endokrynologa z wynikami i dopiero będę odstawiać. Od kiedy mały ma krostki? I jak wyglądają?
To mój dziś wyciągnął smoka i zostawił dziubka [emoji16]Mai chyba się śni że coś je [emoji23]
Link do: Kati Nails & Beauty on Instagram: “Chyba mi się śni, że coś wcinam ”
Cudny Oluś [emoji7][emoji173]️To mój dziś wyciągnął smoka i zostawił dziubka [emoji16]Zobacz załącznik 897605
A sprawia wrażenie że brzuszek ja boli?Dzis mija 3 dzien kiedy mala nie robi kupki :/ wiem @KatiNails ze to normalne,ale i tak sie martwie :/ wczesniej robila codziennie po kilka razy nawet przy mm..
Kurcze niby nie ale napina sie i placze a pozniej slysze bączka.. no i wiele razy probuje cos wyprzec i jej sie nie udaje..A sprawia wrażenie że brzuszek ja boli?
Jak bąki puszcza to jest dobrzeKurcze niby nie ale napina sie i placze a pozniej slysze bączka.. no i wiele razy probuje cos wyprzec i jej sie nie udaje..
Dzieki.. czyli jak sa baczki to dobrze, no ok.. zobaczymy :* od wczoraj walczymy z plesniawkami i widze ze juz nie marudzi przy cycku i dluzej ciagnieJak bąki puszcza to jest dobrzejakby nie puszczała to by znaczyło ze gdzieś ją zakleiło.
A jeśli masz jakieś wątpliwości to zawsze możesz podejść do pediatry :* ale to wtedy gdy przyjmuje zdrowe dzieci żeby się czymś nie zaraziła od innych