Kupiłam dziś dziewczyny w rossmanie te mleko z babydream 1, pojemność 0,5 kg za 18 zł

zobaczymy jak działa. Ja oczywiście max 2 razy dziennie daje mm, bo nieraz nie starczy czasu żeby ściągnąć na zaś albo na spacerek. Ale najważniejsze, że najedzona [emoji173]️
No i poszłam wydrukować 3 komplety zdjęć z tej sesji noworodkowej tzn 1 dla nas do albumu, 1 dla rodziców Bartka na jutro akurat jedziemy na 18 na imieniny ich

to dostaną to z kartką imieninowa + martini i bombonierka i 1 komplet zdjęć dla mojej mamy
I od razu powybieralam najlepsze hity zdjęć małej co się nazbierało przez te prawie 6 tyg i wyszło łącznie 48 zdj także 24 szt to ta sesja noworodkowa dla wszystkich i 24 szt tych pozostałych do naszego albumu z jej zdjęciami.
I Wyszło niby 48 zł, a z aplikacja miałam prawie -10 zł

także ekstra.
Kupiłam od razu chusteczki do pupy z babydream 4 paczki x 80 szt i ta maść dezaftan na te plesniawki i już posmarowalam jej język i wnętrze całe buziorka.
Także miałam dla siebie godzinkę „relasku” a tatuś zajmował się malutka i mówi ze jak leżała w łóżeczku to patrzyła na karuzelkę i coś tam się uśmiechała do niej i rączkami próbowała misie te co się kręcą bić hahha.