Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak, musi odpokutować, a mama zaoszczędzone w ten sposób pieniądze może wydać na korektę blizn lub dobry podkład. I no trudno się mówi, to jej lub jego wina [emoji14]Mi też zabiera, wyglądam tragicznietrochę się pryszcze uspokoiły ale w zamian zostawiły po sobie blizny na brodzie więc i tak muszę je tuszować. Nigdy nie miałam żadnych wyprysków na dekoldzie i szyi a teraz w golfie chodzę bo wstyd...
Chyba mu/jej kiedyś obetne za to kieszonkowe, że mnie tak doświadcza mdłościami, wymiotami i jeszcze syfkami
![]()
żarcik
![]()
Ja tam sądzę, że nie ma różnicy płeć a objawy. Ale no porównamy za kilka miesięcy, zrobię listę płeć i lista objawów/wyglądu w ciąży i wyciągniemy wnioski [emoji1]Ja objawy mam jak z dziewczynami ale przeczucie że tym razem chłopiec,może dzisiaj się okaże bo o 16 mam prenatalne![]()
Spod Gdańska? Hm. Też mieszkam no powiedzmy w okolicy Gdańska, w sensie odjechane tam nie jest takie trudne i długie, czyżby w końcu ktoś z moich rejonów choć trochę?Dzień dobry. Usg mam o 16. Jestem spod Gdanska wiec wczesniej muszę wyjechać. Syna przeziębionego ostawic do teściów. Biedaczek, miał dziś mieć przestawienie dla dziadków a tu okropny kaszel go napadł. ..
Piękne maleństwo! Mówił coś o płci co być może będzie?I my jesteśmy po wizycie [emoji173]️ maluszek ma 58,6mm jak na początku usg maluszek spał i pięknie było widać przezierność karkową itd tak dr nie zmierzył bo zaczął od badania serduszka i obudził małą wiercipiętkę i już później nie dało rady zmierzyć nt ale widać gołym okiem ze przezierność jest Ok. Nosek piękny widać [emoji173]️ nie myślałam, że mając w domu już dwoje dzieci aż tak zakocham się w trzecim
Ps. Czuję już ruchy maluszka, tak na codzień to tak raz, dwa dziennie ale wczoraj na usg czułam te szaleństwa i upewniłem się że to TO [emoji7]
![]()
Poza tym wstałam z mega katarem i bólem gardła [emoji853] więc dzisiaj zostaję w łóżku [emoji6]
Będę częstym bywalcem już teraz bo wracam do żywych [emoji16] dni kiedy mdłości nie dają żyć zdarzają się rzadziej więc będzie siła na siedzenie z telefonem [emoji6] No i pora na szwaczek [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fajny pomysłJa tam sądzę, że nie ma różnicy płeć a objawy. Ale no porównamy za kilka miesięcy, zrobię listę płeć i lista objawów/wyglądu w ciąży i wyciągniemy wnioski [emoji1]
Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
![]()