E
Ewka34
Gość
Dzieki..Dzień dobry
@Ewka34 u nas też jeszcze kupki nie było. Mały puszcza strasznie śmierdzące bączki, ale kupy jak nie było tak nie ma.
Słodko śpi Twoja kruszynka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki..Dzień dobry
@Ewka34 u nas też jeszcze kupki nie było. Mały puszcza strasznie śmierdzące bączki, ale kupy jak nie było tak nie ma.
Słodko śpi Twoja kruszynka.
Mi zajmowało z dwie minutyZdradzie mi dziewczyny jak ściągacie mleko około 60ml to ile wam to zajmuje czasowo?
Zwykły HiPP jest pycha a ten HA też obrzydliwyMoja mala dopiero teraz dostala mm60 ml miarka bebilonu pronutra i miarka comfortu
jakie to jest bleeee.. ten comfort.. ake wypila i chyba jej smakowalo
teraz wyglada takZobacz załącznik 898385
Ja gotowałam w dużym garze i dopiero do wanienki plus zimna woda. Myślę, że szjks ja na całą wanienkę to małoEwa, cała szklankę tych ziół do wody wlewam?
A Canpol zły ? Ja mam i od porodu to już 2 miesiące ściągam codziennie. Codziennie tzn na każdo karmienie czyli z 10 razy dziennie ściągami nie narzekam czyli to nie do końca od laktatora zależy
![]()
3dni temu w godzine sciagnelam 40ml wiec jest duzy postep. Ja probowalam roznych sposobow i dopiero sciaganie 1-2 razy dziennie po karmieniu przyniosło rezultat. A laktator masz manualny czy elektryczny? Ja do manualnego stracilam cierpliwosc i kupilam elektryczny
Spokojnie, ja tez walcze, zeby pokarmu bylo wiecejElektrycznymi się wydaje że trochę zawalilam moja laktację bo w szpitalu nikt mi nie powiedział ile razy ściągać, jak. W tym czasie podkarmialam mm i nie dostawałam małej bo miałam źle nakładki. Mala z wedzidelkiem do tego nie mogła tego uciągnąć. Jestem załamana
![]()
Może zbyt mało efektywnie ssie? I z piersi się nie najada?@KatiNails mam pytanie o karmienie mieszane. Jak to robiłaś? Przystawialam syna do piersi jednej drugiej i później dawałaś mm czy po prostu niektóre posiłki były mm a niektóre piersią?
Pytam bo u nas coś nie gra tzn karmie piersią a wieczorem jak nakarmię Młody nie spokojny. Niby mleko mam i on je zjada i przystawiaj kilkanaście razy nawet przysypia ale odłożony włącza syrenę na głod. I dopiero jak damy mm to się uspokaja i nie jest głodny. Nie rozumiem skąd to wynika skoro mam mleko i on je zjada przysypia a jednak jest głodny bo to ewidentny płacz na głod![]()