megalija
Fanka BB :)
@pralinka92 - bardzo przykro mi, że Cię to spotkało.Trzymaj się :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Strasznie mi przykroHej dziewczyny przyszłam się z wami pożegnać... Niestety moje dziecko umarło
Byłam u lekarza sprawdził przepływy i wgl nie krążyły krew i serduszko przestało bić ;(
Nie rozwijało się prawidłowo i natura zdecydowała że jest za słabe i nie udało mu się przeżyć ;(
Przykro mi ze witam się z wami taki smutnymi wiadomościami
Was wszystkie serdecznie pozdrawiam, jesteście cudowne i życzę wam wszystkiego najlepszego :*

Boże jak mi przykro ! Bądź silna ! Jak tylko będziesz potrzebowała zawsze możesz do nas zaglądnąć i się wygadać !Hej dziewczyny przyszłam się z wami pożegnać... Niestety moje dziecko umarło
Byłam u lekarza sprawdził przepływy i wgl nie krążyły krew i serduszko przestało bić ;(
Nie rozwijało się prawidłowo i natura zdecydowała że jest za słabe i nie udało mu się przeżyć ;(
Przykro mi ze witam się z wami taki smutnymi wiadomościami![]()
Was wszystkie serdecznie pozdrawiam, jesteście cudowne i życzę wam wszystkiego najlepszego :*
Nie wierzę.. :-( bardzo mi przykro :-( trzymaj się, napewno w najbliższym czasie zobaczysz jeszcze znowu 2 kreseczki i w tym roku zostaniesz jeszcze mamą tego Ci mocno życzę :*Hej dziewczyny przyszłam się z wami pożegnać... Niestety moje dziecko umarło
Przykro mi ze witam się z wami taki smutnymi wiadomościami
Trzymaj sie! Bardzo mi przykro!Lekarz powiedział, że mam dwa wyjścia albo czekać aż się oczyszcze albo jechać na zabieg... Na razie czekam bo boje się tego zabiegu nie wiem jak on wygląda
Będę do was zaglądać i oglądać wasze wspaniałe brzuszki i maluszki![]()
No to piateczkaO proszę, ja z Tczewa jestem.
Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
![]()