oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Nie ja tamponów nie używałam nawet poza ciąża nie używamTeż może być. Z tego co pamiętam Oliwia używała tamponów w połogu, potem leciały jej strzępy więc lepiej żeby to skontrolowala.
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ja tamponów nie używałam nawet poza ciąża nie używamTeż może być. Z tego co pamiętam Oliwia używała tamponów w połogu, potem leciały jej strzępy więc lepiej żeby to skontrolowala.
To była Zanka przypomniało mi się. Przepraszam za pomyłkę.Nie ja tamponów nie używałam nawet poza ciąża nie używamw pierwszej ciąży w połogu miałam skrzepy teraz tym razem nie miałam
To @Paulana miała skrzepy i tanppnow używała chyba![]()
To ja też pomyliłam dziewczynyTo była Zanka przypomniało mi się. Przepraszam za pomyłkę.
Ja pierwszy okres dostałam po 8miesiacach od porodu i był bardzo skąpe tylko płomienie przez 2 dni. Następny już był normalny.
A ja teraz mam chyba gorzej. Z wiekiem zrobiłam się wrażliwsza . A jak szczepiłaś? Podstawowe tylko? Czy dodatkowe też?Była bardzo odważnapo płakała jak była kłuta a po wyjęciu igły że 3 sekundy i tyle
ja już drugie dziecko szczepię to trochę spokojniej do tego podchodzę :d
Moja Laura tak samoTo chyba się zgadali bo moja tak samo![]()
Lepiej idź, sprawdź. Będziesz spokojniejszaTo ja też pomyliłam dziewczyny
Tyle nas jest że czasem ciężko spamiętaćtak czytam w internecie wlasnie i np wyczytalam że np niektore kobiety mogą mieć już okres nawet 2 msc po porodzie mimo kp , albo że to jednorazowe krwawienie/plamienie po połogu które czasem może wystąpić , chyba pójdę do gina na tą wizyte jak mnie nie zbada to chociaz cos mi powie
![]()
Ja dziękuję za taki okres jak płomienie przez 2 dni w majtach ☺To była Zanka przypomniało mi się. Przepraszam za pomyłkę.
Ja pierwszy okres dostałam po 8miesiacach od porodu i był bardzo skąpe tylko płomienie przez 2 dni. Następny już był normalny.
ale się uśmiałam aż mi łzy poleciałyJa dziękuję za taki okres jak płomienie przez 2 dni w majtach ☺