Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Link do: Bebilon 1 z Pronutra, mleko początkowe, od urodzenia, płyn, 90ml - Żywienie dzieci@klaudiaa975 wrzuciłaś kiedyś na forum gotowe mleczko z bebilonu w butelkach 70 ml. To mleko mój Kacper dostawał w szpitalu i chce sobie zamówić kilka butelek na czarną godzinę jakbyśmy mieli gdzieś wyjść lub jechali w dłuższą trasę. Nie orientujesz się gdzie najtaniej można kupić ze smoczkiem?![]()
Link do: Bebilon 1 z Pronutra, mleko początkowe, od urodzenia, płyn, 90ml - Żywienie dzieci
Tylko tu nie ma smoczka.
U nas takie rzeczy można dostać w aptekach przuszpitalnych najczęściej
Tylko czopki są na gorączkę dla takiego dziecka ? Nie ma syropkow np ? Bo też coś muszę dzisiaj kupić i nie wiem co by było najlepszeU nas Maja po szczepieniu 38. Ale nie jest ani marudna, ani lecąca przez ręce. Normalnie wstała, zjadła. Podałam jej czopek i czekam aż jej spadnie temperatura.
Tylko czopki są na gorączkę dla takiego dziecka ? Nie ma syropkow np ? Bo też coś muszę dzisiaj kupić i nie wiem co by było najlepsze
@klaudiaa975 wrzuciłaś kiedyś na forum gotowe mleczko z bebilonu w butelkach 70 ml. To mleko mój Kacper dostawał w szpitalu i chce sobie zamówić kilka butelek na czarną godzinę jakbyśmy mieli gdzieś wyjść lub jechali w dłuższą trasę. Nie orientujesz się gdzie najtaniej można kupić ze smoczkiem?![]()
Czopek. Paracetamol 80mg.Tylko czopki są na gorączkę dla takiego dziecka ? Nie ma syropkow np ? Bo też coś muszę dzisiaj kupić i nie wiem co by było najlepsze