reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej dziewczyny przyszłam się z wami pożegnać... Niestety moje dziecko umarło :(
Byłam u lekarza sprawdził przepływy i wgl nie krążyły krew i serduszko przestało bić ;(
Nie rozwijało się prawidłowo i natura zdecydowała że jest za słabe i nie udało mu się przeżyć ;(
Przykro mi ze witam się z wami taki smutnymi wiadomościami :(
Was wszystkie serdecznie pozdrawiam, jesteście cudowne i życzę wam wszystkiego najlepszego :*
Współczuje kochana. Wiem co czujesz. Trzymaj się.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem że to może nie na miejscu pytanie ale czego mogę się spodziewać? Samej krwi czy będę widziała dziecko jeżeli zacznie się samo? 10 tydzień u mnie
Moze byc tak że zobaczysz. Ja czekam w uk juz w szpitalu, mi podadza tabletke ktora pomoże organizmowi sie "oczyscic". Z tego co wiem jest krew, skrzepy jest dzidzius i trzeba urodzic łożysko.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiola bardzo mi przykro [emoji30] nie spodziewałam się takiej wiadomości.

Pralinka92 to chyba jakieś fatum [emoji46] to jest bardzo niesprawiedliwe. Lekarz widział na USG rączki itp.? Na pewno maluszek jest bardzo malutki jeszcze. Jeszcze kiedyś będziesz się cieszyć zdrowym dzidziusiem.

Ja się dodałam do grupy zamkniętej i usunęłam. U mnie w rodzinie jeszcze nie każdy wie o ciąży i wolałabym na razie, by tak zostało. Jak będzie grupa tajna, to chętnie dołączę.

Zaczynam się bać tej pierwszej wizyty 5 lutego [emoji57] Nic nie wiem tak naprawdę. Tina też zaczynasz się stresować?

Wiola bardzo mi przykro [emoji30] nie spodziewałam się takiej wiadomości.

Pralinka92 to chyba jakieś fatum [emoji46] to jest bardzo niesprawiedliwe. Lekarz widział na USG rączki itp.? Na pewno maluszek jest bardzo malutki jeszcze. Jeszcze kiedyś będziesz się cieszyć zdrowym dzidziusiem.

Ja się dodałam do grupy zamkniętej i usunęłam. U mnie w rodzinie jeszcze nie każdy wie o ciąży i wolałabym na razie, by tak zostało. Jak będzie grupa tajna, to chętnie dołączę.

Zaczynam się bać tej pierwszej wizyty 5 lutego [emoji57] Nic nie wiem tak naprawdę. Tina też zaczynasz się stresować?
Kochana nazwa grupy zmieniła się na : Joga dla początkujących.
Więc nikt znajomy czy z rodziny się nie domyśli o co chodzi [emoji23] a postów w grupie zamkniętej ktoś kto do niej nie należy nie będzie widział :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

U mnie maly spał na całej wizycie, lekarz kazał mi kaszlec, przykrecic sie ma drugi bok, a On tylko budził sie na chwile, pomachał łapkami, pokopał i dalej spał. Śpioch ;-) ;) badanie trwało z 40 minut, bo byl problem ze zmierzeniem wszystkiego.
To moje malenstwo bylo grzeczne dawal tylko popalic przy badaniu serduszka bo tak sie poruszyl ze lekarz zgubil serduszko i od nowa musial wszystko mierzyc :)

Szczerze to wizytę pamiętam jak przez mgle... na usg widziałam tylko plamke z zarysem rączek i nóżek. Lekarz stwierdził że do zależy ode mnie czy podołam psychicznie sama się oczyścić czy wole iść na zabieg...
Ja jednak wolę poczekać może samo się zacznie... jeżeli nie to w poniedziałek pojadę do szpitala. Na szczęście mąż jest w domu i jeżeli będzie się działo coś niepokojącego to może mnie zawieźć w każdej chwili

reklama
Szczerze to wizytę pamiętam jak przez mgle... na usg widziałam tylko plamke z zarysem rączek i nóżek. Lekarz stwierdził że do zależy ode mnie czy podołam psychicznie sama się oczyścić czy wole iść na zabieg...
Ja jednak wolę poczekać może samo się zacznie... jeżeli nie to w poniedziałek pojadę do szpitala. Na szczęście mąż jest w domu i jeżeli będzie się działo coś niepokojącego to może mnie zawieźć w każdej chwili
Z tego co wiem to poza krwią - czystą i skrzepami możesz też zobaczyć zarodek. 10 tydzień to już jest troszkę tego ciałka. Przygotuj się też higienicznie - najlepsze majtki lepiej niech zostaną w szufladzie. Wygodne ubranie nie uciskające brzucha. Może Ci być zimno wiec koc w pobliżu. Pij dużo wody. Gdyby działo się coś nieprzewidywanego to jedźcie do szpitala, tak jak piszesz. Masz niesłychanie dojrzałe podejście, jestem pewna że dasz sobie radę.
Pisz do nas :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry