Mikasa7
Fanka BB :)
Dziewczyny, kiedy szczepicie przeciwko pneumokokom? Teraz od razu czy zaczynacie po pół roku czy po roku? Wtedy dawek jest mniej. Polecam artykuł Link do: synflorix kontra prevenar 13 - porównanie preparatów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My w czwartek na pneumokoki to bezplatneDziewczyny, kiedy szczepicie przeciwko pneumokokom? Teraz od razu czy zaczynacie po pół roku czy po roku? Wtedy dawek jest mniej. Polecam artykuł Link do: synflorix kontra prevenar 13 - porównanie preparatów
My właśnie miałyśmy synflorixMy w czwartek na pneumokoki to bezplatne![]()
Żywię się tak od czwartku [emoji14] dla mnie masakra bo uwielbiam nabiał
W drugiej dobie po porodzie? Ja prawie przez miesiąc nie mogłam się tam dotknąć a co dopiero masaż robić. Wczoraj odpadł mi ostatni kawałek szwu. A od porodu minęło 6 tyg. Nie wiem czemu tak długo to trwało tym razem. Poprzednio wszystkie szwy odpadły po 2 tyg
Czemu ?Dobrze ze po wizycie u innego lekarza na nfz (mój lekarz zrezygnował z nfz) poszłam na prywatna wizytę do swojego ginekologa który obie ciąże mi prowadził..
Ma wysypkę... zaczęła się od buzi, szyi, uszu, karku. Jakieś 2-3 dni temu przeszła jeszcze na brzuszek i nogi. Nabiału nie jem od czwartku, a już w niedzielę wysypka robiła się mniejsza, a dzisiaj na buzi i okolicach jest już na prawdę ładnie. Jak zniknie całkiem to będę wprowadzać troszkę mleka i patrzeć na reakcję.A jakie ma maluch objawy ze tak zrobiłaś ? No dla mnie tez lekka kicha bo ostatnio to w sumie płatki na mleku , jakiś jogurt złapany w locie ratował mi tyłek wieczorem czy rano przy trójce moich ludziowczy jajecznica albo jajko na obiad w sosie czy sadzone ... i co ja biedna teraz pocznę
![]()