oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Zmieniła sięTak ubrałam dzisiaj moja gwiazdę a K Wola na nią Alicjusz. Że męsko ja ubrałam [emoji23]
Zobacz załącznik 899551
Dziewczynki nie zawsze muszą chodzić w sukienkach i całe w różu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zmieniła sięTak ubrałam dzisiaj moja gwiazdę a K Wola na nią Alicjusz. Że męsko ja ubrałam [emoji23]
Zobacz załącznik 899551
Zmieniła sięjaka lala :* ślicznie wygląda
Dziewczynki nie zawsze muszą chodzić w sukienkach i całe w różu![]()
Mi się właśnie podobają takie stylówki u dziewczynek [emoji16]Tak ubrałam dzisiaj moja gwiazdę a K Wola na nią Alicjusz. Że męsko ja ubrałam [emoji23]
Zobacz załącznik 899551
Zajebiście wygląda [emoji16]Tak ubrałam dzisiaj moja gwiazdę a K Wola na nią Alicjusz. Że męsko ja ubrałam [emoji23]
Zobacz załącznik 899551
My mamy 5w 1 kinderkraft. Moze byc pozycja lezaca, pollezaca i siedzacaJa myślę kupić kołyskę. Jest taki łóżeczko dostawne , kołyska a później mini łóżko , a później ławka .i 230zl to się chyba opłaca. Tyle , że mało miejsca i chyba dopiero jak się wyprowadzimy to kupimy.
Infanrix hexa 184,90I ile kasy was to wszystko wyszło? Bo my planujemy ten sam zestaw![]()
Polecam rureczki Windiodgazowuje malego i po chwili jest kupka. Stosujemy jak juz nic innego nie pomaga