Bajunia
Fanka BB :)
No. Tak miało być przecież ☺ chyba kupa łez szczęścia była po przeczytaniu wyniku?Dziewczyny ja tak na szybko podziele się swoim szczęściem. Kinga jest zdrowa Zobacz załącznik 899745
Śliczna ta Wasza córunia ☺
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No. Tak miało być przecież ☺ chyba kupa łez szczęścia była po przeczytaniu wyniku?Dziewczyny ja tak na szybko podziele się swoim szczęściem. Kinga jest zdrowa Zobacz załącznik 899745
Ja to samo ☺ ale mam znajomą która od źle dobranych tabletek bardzo przytyła. Piersi też jej urosły fakt i oprócz piersi to wszystko. Ja miałam problem z cellulitem bo mi zatrzymywało wodę w organizmie. Poza tym po odstawieniu tabletek pojawił się problem z cerą. Długo walczyłam z tym. Ja pogadam za tydz z ginem nt spirali. Bo do tabletek wolałabym nie wracać. Gumki fuj. Zobaczymy. ☺Ja brałam kilka lat różne firmy i mi nie urosły [emoji16]
Haha, nieSuper, ze Wam sie uklada. Moze to hormony ciazowe tak dzialaly?![]()
Super wieściDziewczyny ja tak na szybko podziele się swoim szczęściem. Kinga jest zdrowa Zobacz załącznik 899745
SlodziakA to mój Michaś[emoji7]Zobacz załącznik 899757
Trzymam kciuki, malutka juz wystarczajaco przeszlaJa już nie śpię. Nakarmilam Izę bo o 3.30-4.00 ma miec ostatni posilek bo o 8.30 rezonans. Nie wiem jak ona wytrzyma tyle czasu bez jedzenia. O 5.00 mają jej jeszcze dac kroplówkę z glukozy na 2 godziny.
Trzymajcie kciuki za pomyślność badania, pliss.
Mega mocno trzymam kciuki!Ja już nie śpię. Nakarmilam Izę bo o 3.30-4.00 ma miec ostatni posilek bo o 8.30 rezonans. Nie wiem jak ona wytrzyma tyle czasu bez jedzenia. O 5.00 mają jej jeszcze dac kroplówkę z glukozy na 2 godziny.
Super wiadomość !!!:*Dziewczyny ja tak na szybko podziele się swoim szczęściem. Kinga jest zdrowa Zobacz załącznik 899745
Ja brałam kilka lat różne firmy i mi nie urosły [emoji16]
@klaudiaa975 mnie piersi nigdy nie urosły po tabsach[emoji5] W moim przypadku to "na szczęście"![emoji16]
Wszystko będzie dobrze :**Ja już nie śpię. Nakarmilam Izę bo o 3.30-4.00 ma miec ostatni posilek bo o 8.30 rezonans. Nie wiem jak ona wytrzyma tyle czasu bez jedzenia. O 5.00 mają jej jeszcze dac kroplówkę z glukozy na 2 godziny.