reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Wodę daję a koperkową przestałam od kiedy dostała wodnej kupy. Espumisan dawałam ale mieliśmy wrażenie że pogarszał stan rzeczy. Chyba że za często dostawała. Chcę zobaczyć czy sytuacja takiej dwójki się powtórzy bo nie wiem co jest powodem czy zmiana pokarmu czy właśnie ta koperkowa która poprzednio wypiła dość sporo choć bardzo mocno rozrzedzona.

Szczerze to niemożliwe, żeby espumisan pogarszał stan rzeczy. Ja daje już długo jej i to codziennie x 3 po 15 kropelek doustnie i mała jest karmiona na kp i max 2 razy dziennie mm i robi już normalnie codziennie kupke pare razy :) także polecam espumisan żeby wrócił do łask i herbatki tez można spokojnie podać, bo dziecko i tak trochę pociumka wypije i się później krzywi, bo załapuje, ze to nie mleko hah cwaniaki, przynajmniej moja ta zrobiła raz.

Szczerze to niemożliwe, żeby espumisan pogarszał stan rzeczy. Ja daje już długo jej i to codziennie x 3 po 15 kropelek doustnie i mała jest karmiona na kp i max 2 razy dziennie mm i robi już normalnie codziennie kupke pare razy :) także polecam espumisan żeby wrócił do łask i herbatki tez można spokojnie podać, bo dziecko i tak trochę pociumka wypije i się później krzywi, bo załapuje, ze to nie mleko hah cwaniaki, przynajmniej moja ta zrobiła raz.
Moja tez zalapuje po chwili ze to nie mleko :D

Karolina ,z calym szacunkiem ,ale espumisan to lek i na kazdego leki dzialaja roznie ;) jednemu pomagaja innemu nie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry