• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny czy wasze pociechy tez maja moment podczas snu kiedy placza? Tak wyglada jakby cos jej sie snilo.. :/ i drugie pytanie czy wasze tez sie slinia? Bo moja strasznie i lapki wpycha do buzi..

Tak nieraz ma minkę jakby już miała się rozpłakać a widocznie coś jej się śniło i śpi dalej. Ślinić tez się ślini jak jest głodna to wpycha piąstki do buzi i rękawki od ciuszków ślini. Tak to jej się nie zdarza tylko właśnie jak jest głodna to tak pokazuje

Moje dziecko dziś przecina że spaniem. Wczoraj poszła spać o 22.00, obudziła się na karmienie o 3.00 potem o 7.00 i jeszcze zasnęła do 10.00. Jak wstała zjadła, przebrałam ją, pobawila się z godzinę i spala do 15.30, zjadła i teraz się bawimy a ona znów chce spać. Muszę ją jakoś przetrzymać chociaż do 19.00 wtedy karmienie i spanie na noc.

To nie narzekaj kochana [emoji5][emoji16] tylko się cieszyc. Sen to zdrowie i maleństwa wtedy rosną także niech śpią jak najdłużej się da póki mogą :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry