miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
U nas to samo. A mam mieszkanie dwupoziomowe z poddaszem i strasznie ten wiatr po dachu było słychać. Wczoraj w ogóle alerty SMS dostawaliśmy.
Ja tez taki SMS dostałam [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas to samo. A mam mieszkanie dwupoziomowe z poddaszem i strasznie ten wiatr po dachu było słychać. Wczoraj w ogóle alerty SMS dostawaliśmy.
My też już w kombinezonie chodzimy. Zimno jest a dziś to chyba już rajstopami założę. Pytanie co założę zimąA czapek nie lubimy za nic w świecie
W ciuchlandzie taki znaleźliśmy bo w sklepach jeszcze nie patrzyłam.
Zobacz załącznik 901142
To ja też niebieski mam ze szmat za 1 zł. I jest na nią za mały. Tzn ogólnie byłby dobry tylko za krótki w nogach. Bo ona drobna dziewczyna ale nogi długie ma. Z kolei 62 ze smyka o dwa razy za duży, ale y większą rozmiarówka. Więc albo kupię 56 i będzie miała obrobine luzu żeby miała swobodnie.
Galerie od 9 to pewnie za niedługo pojedziemy. Jeszcze poszukam dobie kombinezonu na chrzciny. Chcę coś takiego tylko żeby dekolt był w trójkąt albo coś żeby swobodnie cyca do karmienia wyjąć. Zobacz załącznik 901144Zobacz załącznik 901145
Maja będzie miala równo 3 miesiące.Ładny bardzo i na inne okazje tez się przyda![]()
My chrzest to tak na marzec chyba, mała będzie miała już 8 miesięcy także już będzie bardziej kumata, będzie siedzieć potrafiła, raczkować, nawet i coś sama będzie zajadać mogła na tej imprezie po kościele itd także ja tak wole i szczerze to mnie zdanie teściowej nie interesuje, bo ona to przecież chrzcili jak najszybciej się da i pewnei tez zaniedlugo zaczną temat jego rodzice, ale niepotrzebnie, bo nie będą mi narzucać takich spraw kiedy i jak i co i gdzie.. co to to nie.
Także od stycznia będę już planowała kreacje, ozdoby, tort itd
To ja też niebieski mam ze szmat za 1 zł. I jest na nią za mały. Tzn ogólnie byłby dobry tylko za krótki w nogach. Bo ona drobna dziewczyna ale nogi długie ma. Z kolei 62 ze smyka o dwa razy za duży, ale y większą rozmiarówka. Więc albo kupię 56 i będzie miała obrobine luzu żeby miała swobodnie.
Galerie od 9 to pewnie za niedługo pojedziemy. Jeszcze poszukam dobie kombinezonu na chrzciny. Chcę coś takiego tylko żeby dekolt był w trójkąt albo coś żeby swobodnie cyca do karmienia wyjąć. Zobacz załącznik 901144Zobacz załącznik 901145
Ja tez dostałam alert. @KatiNails super te kombinezony@KatiNails fajny pomysł z tym kombinezonem[emoji4]
A alert chyba były rozsyłane przez wszystkich operatorów, bo w większej części kraju ludzie dostali. Noc była masakryczna..u nas pełno drzew obalonych.
Fajna sprawa z tym kombinezonem wygodnie by było karmić też myślałam aby coś z takim dekoltem kupić sukienka lub bluzka.To ja też niebieski mam ze szmat za 1 zł. I jest na nią za mały. Tzn ogólnie byłby dobry tylko za krótki w nogach. Bo ona drobna dziewczyna ale nogi długie ma. Z kolei 62 ze smyka o dwa razy za duży, ale y większą rozmiarówka. Więc albo kupię 56 i będzie miała obrobine luzu żeby miała swobodnie.
Jakie ona ma śliczne włoski [emoji16]@klaudiaa975 Bebilon Pepti to juz ostatecznośc. To juz jest lek a nie mleko modyfikowane. Tymbardziej, że nie masz pewności czy mała ma nietolerancje.
Zobacz moja Jagódka jaką miała wysypana całą buzke i nawet wtedy pediatra nie dała pepti.
Kazała spróbować Nan optipro plus HA ( wczesniej pila nan optipro plus) do tego maść robiona w aptece na buzke i wszystko zeszłoto mleczko wystarczyło
Nasza pediatra mówiła, że jezeli ta maść i mleko nie dałyby efektów to wtedy w ostateczności Pepti albo Nutramigen
Ale na szczęście mamy już piękną buzię [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Ja też kolzym kupiłamJa tez dostałam alert. @KatiNails super te kombinezonykupiłam kolzym tak jak radzilas i rzeczywiście są super te kropelki nawet lepsze od delicolu..mały teraz robi kupki z 6 razy dziennie a wcześniej miał problem
![]()