Maljan
Fanka BB :)
My robimy dużąDuże imprezy na chrzciny wyprawiacie? Bo mój M mówi, że już sie nie robi takich dużych imprez jak kiedyś tylko najblizsza rodzina- dziadkowie, wujkowi, ciotki dziecka i chrzestni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My robimy dużąDuże imprezy na chrzciny wyprawiacie? Bo mój M mówi, że już sie nie robi takich dużych imprez jak kiedyś tylko najblizsza rodzina- dziadkowie, wujkowi, ciotki dziecka i chrzestni
Widziałam takie komplety już z kurteczką i butami. fajne. Ale ja chyba kupię małemu kombinezon np granatowy i w nim do kościoła a ubranko pod spodem jakieś ładne bo i tak planuje kupić kombinezon na zimę a dodatkowa kurteczka nam nie potrzebna. A sporo kosztują takie całe kompletyMy planujemy chrzciny 11 listopada, bo u nas w kościele zawsze są w 2 niedzielę chrztyzastanawiam sie jaki rozmiar ubranek będzie nosił wtedy mój mały
chciałam mu zamówić taki komplecik na allegro
![]()
W sobotę? Nie w niedzielę? ☺My chrzciny w tą sobotę![]()
Mój urodził sie 29 sierpnia dopieroTo moja niezła kluseczka przy Twoim [emoji16]
Oj tak, ja uwielbiam ciuchilandy za to, że za grosze można mega piękne ubrania znaleźć, a dla maluchów to już w ogóle cuda widziałam i praktycznie 1/3 piętra u góry na wycenę tam jest dla dzieciaczków to już widze te perełki, które znajdziemy [emoji5][emoji1376]
To u nas ta najbliższa rodzina to wyszło 32 osoby ☺ a to są osoby które i tak by się spotkały przy świątecznym stole tylko w dwóch domach bo u moich rodziców i u teściów. A tak to wszyscy razem przy jednym stole. i robimy w restauracji bo w domu to raz że nie ma aż tyle miejsca a dwa to każdy chce usiąść i być gościem i rozmawiać z rodziną a nie latać po kuchni i kelnerować.Duże imprezy na chrzciny wyprawiacie? Bo mój M mówi, że już sie nie robi takich dużych imprez jak kiedyś tylko najblizsza rodzina- dziadkowie, wujkowi, ciotki dziecka i chrzestni
Na stopkach nie ma,ale kilka krostek na kolanku. No i te kupy ze sluzem... no i ulewa zaczęła... Tak mocniej. Zachlastam się jak mi uleje szczepionke na rotaU mojej małej tak samo to wyglądało, jak sie denerwowala to bardziej czerwone jak spokojna albo na dworze to jaśniejsza. Spróbuj Emotopic użyć, nam pomogła kąpiel w emulsji i pózniej balsamowanie. Niestety tez wyszła nietolerancja bialka mleka krowiego, wiec ta wysypka tez może być z tym związana. Sprawdziłabym to u pediatry albo alergologa. A jeszcze sprawdź stópki czy ma kropeczki?
W sobotęW sobotę? Nie w niedzielę? ☺
A ja nie chce małego przebrać w starego tzn nie założę mu garniturku bo mi się to nie podoba. Tylko chce też coś eleganckiego ale żeby było wygodne i nadawało się jeszcze na inne okazje a nie na raz.U nas też właśnie tylko w 2 niedzielę w miesiącu są chrzcinymoja teraz nosi 62 niektóre 68 , a ubranka do chrztu na 68 jej kupię , sukienkę już zamówiłam i sweterek z hm , płaszczyk już też zamówiony
nie kupuje typowo zestawu do chrztu tylko takie bardziej eleganckie rzeczy które jeszcze później założymy
sukieneczkę z hm kupiłam za 39 zł jak będzie taka tam sobie to użyje ja jaka sukienkę awaryjną na przebranie to wiadomo to maluszek i może się jej ulać czy cos ..
więc warto mieć na zmianę cos sukieneczkę a dla chłopca dodatkową koszule czy body
Pod sukieneczkę założymy body na ramiączka a jak będzie zimno to na sukienkę sweterek i dopiero plaszczyk . Jeszcze muszę kupić rajstopki, buciki i czapkę
Jak zamawiałam ten sweterek i sukienkę z hm ze 3 dni temu to były dostępne wszystkie rozmiary a dzisiaj patrzę że kazden rozmiar wykupiony , ostro ludzie biorą ..
Chłopca chyba łatwiej ubrać jak dziewczynkę , koszule łatwiej wybrać jak sukienkę do tego rajstopki grube Zobacz załącznik 901210 Zobacz załącznik 901211 Zobacz załącznik 901213 Zobacz załącznik 901220 Zobacz załącznik 901212