KatiNails
Fanka BB :)
W jasnym Pieczywie często jest mlekoKurde..A mnie pediatra zaleciła pszenne. Tylko, że nie mogę pszenicy i wszędzie szukam bezglutenowego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W jasnym Pieczywie często jest mlekoKurde..A mnie pediatra zaleciła pszenne. Tylko, że nie mogę pszenicy i wszędzie szukam bezglutenowego.
Ja jadlam ciemne pełnoziarniste, nie wiem ile w nim mleka ale chyba gorsze białe pieczywo i pszenne bułki.Dziewczyn skazowcow, necie chleb normalnie z piekarni? Pytacie czy ma w sobie coś mlecznego?
Wydaje mi się , że tak jest najlepiej. Pamiętam jak szczepiłam córkę to mi pielęgniarki mówiły żeby zadzwonić wcześniej jak będę chciała przynieść szczepionki kilka dni przed szczepieniem to włączą lodówkę bo nie zawsze mają włączoną. Niby też podpisują jak się zaniesie ale ja tam wolę jechać od razu ze szczepionką i z dzieckiem. Jak ja za to płacę i to nie małe pieniądze to wolę nigdzie tego nie zostawiać.Tak najlepiej?
W jasnym Pieczywie często jest mleko
Ja jadlam ciemne pełnoziarniste, nie wiem ile w nim mleka ale chyba gorsze białe pieczywo i pszenne bułki.
U nas też cennik [emoji14] ale ślub "tylko" 600 zł rok temu płaciliśmy. 1200 zł masakraU nas w Kościele od lat cennik , chrzest 200 a np ślub 1200 złale w okolicznych miejscowościach to samo bardziej w miastach chyba co łaska
Ja jem taki z biedronki z ziarnami gdzie jet wypisany skład i nie ma mlekaDziewczyn skazowcow, necie chleb normalnie z piekarni? Pytacie czy ma w sobie coś mlecznego?
No masakraU nas też cennik [emoji14] ale ślub "tylko" 600 zł rok temu płaciliśmy. 1200 zł masakra![]()
Prawdziwy!