Mikasa7
Fanka BB :)
Ale czemu te jajka?Mleko. Pochodne. Wszystko na czym pisze ze może zawierać śladowe ilości. I położna mówi ze najnowsze szkolenie co była to uczyli ze jajka tez odstawiać. Wiec jajka tez. Wszystko naraz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale czemu te jajka?Mleko. Pochodne. Wszystko na czym pisze ze może zawierać śladowe ilości. I położna mówi ze najnowsze szkolenie co była to uczyli ze jajka tez odstawiać. Wiec jajka tez. Wszystko naraz
Ja odstawiłam i to i to. Może jutro/pojutrze będę próbować trochę nabiału
No zapytaj, bo ja do niektórych teorii doktora podchodzę sceptycznieAż się z ciekawości dzisiaj doktorki zapytam o to, akurat panny idą na szczepienie.
Dziewczyny czy Waszym maluszkom rosną już zauważalnie włoski? Bo Piotruśkowi już fajnie widać nad czołem jak mu się posiały. Na początku miał takie maleńkie jasne i przez to czoło wydawało się wysokie a teraz już widać granicę między czołem a włosami [emoji5]
A dzisiaj pierwszy raz poszedł w ruch aspirator do noska do odkurzacza [emoji5] codziennie małemu psikam wodą morską i odciągam gruszką bo kataru nie ma ale zawsze coś tam białego zalega. Dzisiaj jakby więcej tego było i spróbowałam tym aspiratorem. Mały spokojnie dał sobie wyciągnąć. Na połowę mocy odkurzacz nastawiłam bo na najmniejszej za słabo było.
Siemka dziewczyny, miałam nie pisać nic, ale widzę temat na czasie, u mnie też, podwójnie... ciemieniucha? Ciemieniucha wg. mojej wiedzy to nie objaw alergii tylko łojotokowe zapalenie skóry, całkowicie normalna rzecz u niemowląt. U moich dziewczyn oliwka nie działa, kupiłam sobie specyfik z ziaji, zobaczymy jak zadziała. Jak nie, to inny produkt kupię.
A tak poza tym, to u nas wszystko w porządku. Dziewczynki pięknie mi śpią w nocy, ale za to w dzień dają czadu czasemFascynujące jest obserwowanie jak rosną i jakie są różne, bo Marta śmieje się do wszystkich i wszystkiego, za to Emila nie, ona śmieje się przez sen tylko. Marta sporo "gada" a Milunia "odnalazła" swoje rączki i jak jej się uda, to przez chwilę obserwuje piąstkę, potem bach do buzi, ale trafia w oko
Emilka podnosi główkę, z brzuszka, jak typowe dwumiesięczne niemowlę, za to Marta obserwuje sobie pokój, bo na bardzo długo i wysoko podniesie łebek, łącznie z ramionkami. Także jest co porównywać i mogę się zachwycać ile wlezie
No i Emilka jest taka spokojna, nic tylko takie dzieci mieć, bo Marta to nadrabia za całą trójkę rodzeństwa, śmieszka, która pochłania 70% mojego czasu
![]()
Nie ma to jak w domu
Podwójna praca ale i podwójne szczęście ☺ a Ty jesteś dzielna , że sobie tak radzisz, nie narzekasz, a przy trójce(czy czwórce? Bo Ty chyba dwóch synów masz czy jednego? ) to niejedna z nas by wysiadła , jak jedno nieraz daje popalić. Ja odpukać nie mogę narzekać bo mój synek to mały aniołek. Czasem płacze jak już za długo leży ☺ ja mówię że już go plecy od leżenia bolą i trzeba go o końcu ponosić ☺ bo tak to śpi albo leży grzecznie i obserwuje , śmieje się, grucha ☺Siemka dziewczyny, miałam nie pisać nic, ale widzę temat na czasie, u mnie też, podwójnie... ciemieniucha? Ciemieniucha wg. mojej wiedzy to nie objaw alergii tylko łojotokowe zapalenie skóry, całkowicie normalna rzecz u niemowląt. U moich dziewczyn oliwka nie działa, kupiłam sobie specyfik z ziaji, zobaczymy jak zadziała. Jak nie, to inny produkt kupię.
A tak poza tym, to u nas wszystko w porządku. Dziewczynki pięknie mi śpią w nocy, ale za to w dzień dają czadu czasemFascynujące jest obserwowanie jak rosną i jakie są różne, bo Marta śmieje się do wszystkich i wszystkiego, za to Emila nie, ona śmieje się przez sen tylko. Marta sporo "gada" a Milunia "odnalazła" swoje rączki i jak jej się uda, to przez chwilę obserwuje piąstkę, potem bach do buzi, ale trafia w oko
Emilka podnosi główkę, z brzuszka, jak typowe dwumiesięczne niemowlę, za to Marta obserwuje sobie pokój, bo na bardzo długo i wysoko podniesie łebek, łącznie z ramionkami. Także jest co porównywać i mogę się zachwycać ile wlezie
No i Emilka jest taka spokojna, nic tylko takie dzieci mieć, bo Marta to nadrabia za całą trójkę rodzeństwa, śmieszka, która pochłania 70% mojego czasu
![]()