Mikasa7
Fanka BB :)
Szooooook, tak jak ich nie lubiłam, tak chyba będą moimi ulubionymi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Szooooook, tak jak ich nie lubiłam, tak chyba będą moimi ulubionymi
AphtinDziewczyny co polecacie na pleśniawkę dla miesięcznego maluszka bez recepty?![]()
DziękiTe trzy są i bez mleka i bez jaj. Jeszcze pierniki toruńskie są bez mleka,ale z jajkami. I żelki. I biszkopty.
Oreo naprawdę bez mleka?????
U mnie tak właśnie się stało [emoji23]Szooooook, tak jak ich nie lubiłam, tak chyba będą moimi ulubionymi![]()
No właśnie chodzi o to żeby porządnie wypłukać to pewnie wtedy obojętne w czym się pierze, chociaż wiadomo że dla pewności lepiej w dziecięcym proszku.Ja przy Aleksie pytałam proszkiem persil. Teraz kapsułkami ariel i mimo że mam alergików to nic im od tego nie jest. Ale Piore na programie antyalergicznym z podwójnym płukaniem
Spróbuj najpierw po każdym karmieniu przecierać język dziąsła i podniebienie pieluszką tetrową zawiniętą na palec i zmoczoną w wodzie przegotowanej. Jak po dwóch dniach nie zobaczysz poprawy to dodaj do tego co wyżej kilka kropel aphtin i już. Zejdzie ładnie.Dziewczyny co polecacie na pleśniawkę dla miesięcznego maluszka bez recepty?![]()
Jak do kogo ? To tego gastrologa.No właśnie się zdziwiłam a do kogo w końcu macie iść?
@klaudiaa975 to trzymam mocno kciuki. Oby wszystko wypaliło jak chcecie! A mama ma już coś na oku? Wiadomo co z wyjazdem?
Oby z Alusia też już było tylko lepiej.
AftargentDziewczyny co polecacie na pleśniawkę dla miesięcznego maluszka bez recepty?![]()