Vanilia120
Fanka BB :)
A propo okresu to mnie brzuch cmi od dobrych dwóch tygodni i jeszcze okresu nie mam. W poniedziałek mam ginekologa to zobaczymy co powie. Zdarzyło mi się raz że miałam sluz podbarwiony na lekki brąz ale nic się nie rozkrecilo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez mam w pon ginekologaA propo okresu to mnie brzuch cmi od dobrych dwóch tygodni i jeszcze okresu nie mam. W poniedziałek mam ginekologa to zobaczymy co powie. Zdarzyło mi się raz że miałam sluz podbarwiony na lekki brąz ale nic się nie rozkrecilo.
Nie wiem jakie polecały dziewczyny ale ja za 100zl kupiłam taki. Można też temperaturę otoczenia mierzyć. Jest dobry.
Zobacz załącznik 902597
Zobacz załącznik 902596
Usnęła ale plakla bardzo. Nawet przy brzuszku takiej chisterii nie było nigdy ...
Ja też w garniturek nie chce wystroić małego. Znalazłam na allegro coś takiegoKupiłam w h&m komplet body z muszka i spodenki ale użyje tylko body a oprócz tego mam polarkowy komplet bluzę i spodenki białe. Nie chciałam wydawać kupy kasy zresztą nie podobają mi się te wszystkie garnitury. A tak to wszystkiego może używać po chrzcie![]()
Dziewczyny nadchodzi ten dzień!!
Po długiej męczarni w końcu się przeprowadzamy!! Jutro.. Trochę na wariata bo zrobili nas w ciula ze stołem i krzesłami bo miał być dziś a będzie w przyszłym tygodniu. Jakoś sobie poradzimy przy stoliku kawowym przez tydzień.
Przeżyłam horror pakując rzeczy swoje, męża i Kacperka.. Tyle się tego nazbierało.. Mały ma dopiero miesiąc a rzeczy 3x więcej ode mnie![]()
Już więcej nie płakała. Jest senna i marudna ale daje radę silna moja niunia.To współczuje. Przerąbane jak dziecko tak płacze. Raz ze zal dziecka a dwa ze człowiek w strachu. Mi starsza raz płakała tak histerycznie trzy godz bez przerwy aż się zanosiła . Nie przeszło Mimo noszenia itd. Do dziś pamietam a to było osiem lat temu
Może ją nóżki bolą. Bo była kłuta po 2 razy w każdą tak? Mój był po razie bo szczepiłam skojarzoną a jak go po południu przewijałam i przez przypadek złapałam go za te udka to też tak strasznie plakal i nie mógł się długo uspokoić i potem był taki rozdrażniony a ja miałam straszne wyrzuty sumienia że się zapomniałam i go tak źle złapałam. Widać było że to płacz z bólu a nie taki jak zawsze.To normalne że Alicja już płacze godzinę ? Ale tak jeszcze nigdy nie płakała .to od szczepienia ? Dałam jej paracetamol. Gorączki nie ma. Nie mogę sobie z nią poradzić