Thisjuss
Moderatorka
Prenatalne prywatnie 05.02 a regularna wizytę u gina 08.02 [emoji44]Oj niecierpliwość to i u mnie drugie imię. A kiedy konkretnie masz wizytę Thisjuss ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prenatalne prywatnie 05.02 a regularna wizytę u gina 08.02 [emoji44]Oj niecierpliwość to i u mnie drugie imię. A kiedy konkretnie masz wizytę Thisjuss ?
Trzeba sobie czyms zająć głowę. Szydelkowanie czy coś [emoji14]No właśnie czekanie najgorsze.
Ja tez czekam kolejne usg mam za prawie 1,5 msc i jak tu wytrzymać :-/
Prenatalne prywatnie 05.02 a regularna wizytę u gina 08.02 [emoji44]
Oj chyba nie w moim przypadku to szydełkowanie, nie potrafięTrzeba sobie czyms zająć głowę. Szydelkowanie czy coś [emoji14]
chociaż czasem jak patrze na jakieś takie misie, przytulanki dziergane które są na czasie i pełno w internecie to żałuję że nie umiem 
Szczerze, to poważnie zacznę chodzić po ścianach, bo mimo że to druga ciąża, to prenatalne będę miała pierwszy raz w życiu. Odwrotnie do tego co sie mowi, w pierwszej ciąży byłam dużo bardziej wyluzowana. Lekarz prowadzący powiedział, ze prenatalne nie sa potrzebne bo on wszystko widzi i temat był dla mnie zamknięty i szczęśliwa chodziłam cały czas. A teraz [emoji55] uważam na siebie jak na jajko [emoji57]Zatem trzymam kciuki mocno!!!! Jeszcze troszkę i się wreszcie doczekasz!!!![]()
Piękne są [emoji7] ja kiedyś nauczyłam się robić szalik na drutach, ale ile można miec szalikow [emoji23]Oj chyba nie w moim przypadku to szydełkowanie, nie potrafięchociaż czasem jak patrze na jakieś takie misie, przytulanki dziergane które są na czasie i pełno w internecie to żałuję że nie umiem
![]()
Ja też tak samo.. w ciąży z synem robiłam wszystko, a teraz chucham i dmucham na siebie...Szczerze, to poważnie zacznę chodzić po ścianach, bo mimo że to druga ciąża, to prenatalne będę miała pierwszy raz w życiu. Odwrotnie do tego co sie mowi, w pierwszej ciąży byłam dużo bardziej wyluzowana. Lekarz prowadzący powiedział, ze prenatalne nie sa potrzebne bo on wszystko widzi i temat był dla mnie zamknięty i szczęśliwa chodziłam cały czas. A teraz [emoji55] uważam na siebie jak na jajko [emoji57]
Uuu.. To pewnie w każdym kolorze maszPiękne są [emoji7] ja kiedyś nauczyłam się robić szalik na drutach, ale ile można miec szalikow [emoji23]
chociaż masz w czym wybierać 
lecę oglądać Harego Potera a w międzyczasie prasować tyle tego że do północy mi się chyba zejdzie :-(czy tylko ja tak lubię prasować.. 
Tak w ogóle to forum jest uzależniające, ciężko mi żebym, co kawałek tu nie zajrzała co się dziejelecę oglądać Harego Potera a w międzyczasie prasować tyle tego że do północy mi się chyba zejdzie :-(czy tylko ja tak lubię prasować..
miłego wieczoru dziewczyny;-)