Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bebilon pepti dha albo NutramigenZobacz załącznik 903509 IdZiemy do pediatry z wynikami usg ciekawe co za mleko dostaniemy
Mi by się taka dieta przydała bo mam trochę kg do zrzucenia wyhodowanych jeszcze przed ciążą. Na razie o tym nie myślę bo choroba Izy i jej ewentualne powikłania spędza mi sen z powiek ale muszę się wziąć za siebie bo nie mogę na siebie patrzeć.Kochana kwestia przyzwyczajenia. Początki są trudne ale powiem pamiętasz co Możesz a co nie. Ja na co dzień nawet nie myślę o tym że mam jakąkolwiek dietę. Jedynie widzę po sobie ze lecę z wagi
Zobacz załącznik 903478 Zobacz załącznik 903477 Tez wam tak dzieci wyłysiały po urodzeniu? Miała takie ładne włoski
Moja Iza to na roczek nie wiem czy będzie miała takie włosy jak Malwinka teraz.Moja ma nadal włoski i nawet większe jak byłyZobacz załącznik 903507
Daj znać po wizycie.Zobacz załącznik 903509 IdZiemy do pediatry z wynikami usg ciekawe co za mleko dostaniemy
Kinia tylko żeby Cię nie zdziwiły mega smierdzace zielone kupy na tym mlekuTroche jestem zła, pediatra chciała zostać przy starym mleku nie wiem co by wymyśliła w zamian bo nie dałam jej skończyć i powiedziałam ze lekarz od usg kazał zmienić mleko bo wychodzi ze ma duża nietolerancję laktozy w tedy powiedziała ze zmienimy dała nam próbkę tego Babilonu próbka ma 400gi wysłała nas do gastrologa żeby mieć podkładkę do wypisywania recepty na te mleko, rozumiem ze byście stropnioeo zaczęły zmieniać? Jeszcze musiałam hej powiedziec o zaleceniach odnośnie szczepionki to co pisaliście ze się nie podaje... No kurcze to ona powinna mi to mówić a nie ja jej ...
Jeszcze jej urosnąMoja Iza to na roczek nie wiem czy będzie miała takie włosy jak Malwinka teraz.
Byliście u księdza? Potwierdziliscie chrzest na 28ego?