Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez mam roznice tygodniowa ale tylko dlatego ze mam cykle 36 dniowe tak ze to normalne![]()
Chyba" joga dla początkujących" ale tego pewna nie jestem ;-)Dziewczyny, szukam na tym fb tej grupy i szukam i nie widzę! Jak my się tam nazywamy?
https://img1.dmty.pl//uploads/201511/1446918161_kpwa1i_600.jpgA znacie to?
Może wypowiedzą się mamy, które mają już dwójkę dzieci?
Szczerze, to poważnie zacznę chodzić po ścianach, bo mimo że to druga ciąża, to prenatalne będę miała pierwszy raz w życiu. Odwrotnie do tego co sie mowi, w pierwszej ciąży byłam dużo bardziej wyluzowana. Lekarz prowadzący powiedział, ze prenatalne nie sa potrzebne bo on wszystko widzi i temat był dla mnie zamknięty i szczęśliwa chodziłam cały czas. A teraz [emoji55] uważam na siebie jak na jajko [emoji57]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem tego samego zdania. Przez to, że wiem więcej to bardziej się stresuję. Dziękuję Kochana [emoji7][emoji8][emoji8]Takie to uroki mówią że kolejne ciążę człowiek spokojniejszy bo juz wie co i jak. A tu wiesz coraz wiecej i stres się robi... trzymam mocno kciuki za Ciebie![]()
Wow to bardzo zazdroszczę, ma kto Cię wyręczyć :-)U mnie na szczęście mąż też pracuje dziecięce ciuchy wiec nie będzie źle [emoji5]