reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A to czemu nie próbowałaś jej odłożyć?[emoji16]
Bo myślałam ze za 5 minut na pewno się obudzi, chciałam żeby mi troche chociaż pospala z tym brzuszkiem, ale widac pepti robi już swoje, jak ja odkładam i ja brzuch zaboli to tak się wygina ze jest pospane, a jak śpi u mnie to zanim się rozbudzi to minimalizuje jej wywijanie się na każda stronę świata Hahaha po 4 godz już ja wybudziła ale zaraz 3 a my nie śpimy :D spoko zostanie nam jedno karmienia i już bd trzeba wychodzić

Czy tylko moje dziecko w dzień prawie nie spi? Np w ciagu ostatnich 2 dni mial w ciągu dnia ok 3 drzemki po 5-10 minut. Akurat teraz zdalam sobie z tego sprawe, bo moj M wyjechal na 2 dni w delegacje a ja nie jestem w stanie nic zrobic. Co zaczynam sprzatac to zaraz jest wrzask i musze go wyciagac i zabawiac. Jeszcze gdyby tylko w ciszy potrafił polezec...
Moja tak ma. Drzemki po 20/30 minut, czasem po 20/15. A moja ładnie leży na łóżku , ogląda wszystko, od czasu do czasu zapłacze to podejdę, pogadam , rozśmiesze i robię dalej. :) Musi mieć na czym oko zawiesić bo inaczej z nudów będzie ci marudził

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry