• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jutro dziewczyny wizyta kontrolna. Aż mnie strach oblatuje. Boję się jak cholera bo moja rana dopiero co się zagoiła w miarę możliwości. I tak potrafi mnie coś zaciągnąć i boleć i to w cale nie zawsze w miejscu rany.

Ja coraz lżej ubieram bo widzę że w tych gondolach to nawet wiatru nie ma nic. Tam jest dosyć ciepło więc wolę nie przegrzać Olka. Rajstopy mam najmniejsze 68 i są duzo za duże. Poza tym chłopak w rajstopach to jakoś mi nie pasuje hahaha:)
Ja rajtki kupilam w rossmanie i sa super ;)
Dlaczego rajtki nie dla chlopca? Moj maz zima nosi rajtki tzn kalesony rajtkowe :D ;) poza tym moja kuzynka ma chlopca i tez mu zakladala rajtki gdy zimno bylo ;) zaden wstyd :*

My jesteśmy po usg bioderek. Jest ok, profilaktycznie kontrola za 2miesiace:)
Mój Piotrek (2 styczniu będzie miał 8lat) ubrał dziś małą po kąpieli. Ja tylko założyłam body przez głowę i posmarowałam cipcię linomagiem a on całą resztę:) w ogóle to chętnie chce przy niej wszystko robić: wczoraj ją mył w kąpieli, dziś rozbieral po spacerze. Dzis mówię do męża, że jeszcze z nią nie ćwiczyłam a Piotrek mowi: ,,Ja z nią ćwiczyłem,,:) Nie chcę wiedzieć jak on z nią ćwiczył haha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry