Kasiula8989
Fanka BB :)
Jakie mm pasuje waszym pociechom?
Chyba musimy zmienić bo młody ma problemy z dwójeczką...
Nan optipro plus super
Teraz pijemy nan optipro plus HA bo miala uczulenie na buźce i też super
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakie mm pasuje waszym pociechom?
Chyba musimy zmienić bo młody ma problemy z dwójeczką...
Na takiej stronie sówka mają rajstopki różne od rozmiaru 50-56 , duzo osób poleca tą stronę i tanie sąJa nie znalazłam nawet rajstop na tak małe dzidziusie, wszystkie są za duże, wiec jak było zimno to ubierałam kombinezon polarowy a tak ba teraz mamy polarowe spodenki i spodenki podbite polarkiem, myśle ze wystarcza
Nie mogę się napatrzeć na twoje zdjęcie , taka śliczna ta malutka twoja![]()
A to nie że wstyd ale jakoś dziwnie mi to wygląda. Pewnie będę ubierać w zimie żeby mu było ciepło. Ale jak już będzie trochę większy to jednak kalesonyJa rajtki kupilam w rossmanie i sa super
Dlaczego rajtki nie dla chlopca? Moj maz zima nosi rajtki tzn kalesony rajtkowe![]()
poza tym moja kuzynka ma chlopca i tez mu zakladala rajtki gdy zimno bylo
zaden wstyd :*
No to fakt musisz sie pospieszycNo mi teoretycznie,patrzac na moja mame ,do menopauzy mam gdzies 7 latchyba ze dostane pozniej
mam juz dwojke ale chce jeszcze synka
zobaczymy czy jest mi to zapisane
![]()
U nas nie robił żadnych wałków tylko usg.My też dzisiaj byliśmy na usg bioderek i też wszystko oktylko mały zesikał się na te wałki, bo facet go tak ułożył, że podkład się zsunął. Niestety, nie pomyślałam, żeby wziac ciuszki na przebranie
![]()
Cieszę się, że tak do niej podchodzi. Michaś też by chciał mi we wszystkim pomagać. Bałam się, że będą zazdrośni ale nie są ani trochę.Kochanyfajnie , że tak dojrzałe podszedł do roli starszego brata mimo swojego młodego wieku
![]()
Takie to warto kupic bo i tak trzeba bedzie sie zaopatrzec w takie rozmiaryJa już w pepco kupuje 74 w górę te ostatnie sztuki które są na przecenach
Zobacz załącznik 905975 Zobacz załącznik 905976 w tych już chodzimy bo są ciepłe z polarku
Ja kupilam sobie rajstopki w pepco za chyba 7 zl rozmiar 3-6 miesiecy i juz moj maly w nich chodzi a tam sa zanizone rozmiarowki mojemu juz 3 razy zalozylam jak było zimnoJa nie znalazłam nawet rajstop na tak małe dzidziusie, wszystkie są za duże, wiec jak było zimno to ubierałam kombinezon polarowy a tak ba teraz mamy polarowe spodenki i spodenki podbite polarkiem, myśle ze wystarcza
To ja źle zrozumiałam. Myślałam, że Piotrek to mąż[emoji23] i myślę sobie "ale dobrze trafiła" ;D