E
Ewka34
Gość
Kupilam na allegro
Oo fajny prezent. Pokaż zdjęcie? I gdzie kupilas? Ja zawsze mojemu chciałam kupić zegarek ale nigdy nie wiem jaki. Ciężko mi się zdecydować zawsze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kupilam na allegro
Oo fajny prezent. Pokaż zdjęcie? I gdzie kupilas? Ja zawsze mojemu chciałam kupić zegarek ale nigdy nie wiem jaki. Ciężko mi się zdecydować zawsze.
To moja też ma kilka takich zabawek szeleszcAcych, karuzele , bujaczek itp. myślałam , że czyms jeszcze dzieci się bawią a ja tylko taka do tyłuMoja ma matę, karuzelę i leżaczek gdzie są zawieszone 2 zabawki. To wszystko mam po chłopakach. Zabawek nie kupowałam bo myślałam, za jak rodzina będzie przychodzić w odwiedziny to pewnie coś kupi. Na szczęście nikt zabawek nie przynosił tylko ubranka i pampersy także dobrze. Moja mama kupiła jej pozytywne na łóżeczko A ja dziś kupiłam w pepco 2 zawieszane zabawki. Jedna do wózka druga do fotelika. Dokupię jeszcze ze 3 grzechotki. Na razie jej starczy.
To u mnie chyba zwykle są. Biedronki ile mają kropek ? Jak ja mam to sprawdzić. Podobno nie można ich zgniatać bo wypuszczają jakiś smród z siebieTo nie są biedronki tylko chrząszcze. Do złudzenia przypominają biedronki, ale biedronka ma inny pancerz i ma chyba do 7 większych kropek niż one. I te chrząszcz gryzą i zabijaja te prawdziwe biedronki. I kiedys czytalam, zeby najlepiej je zabijac bo one bardzo szybko sie rozmnazaja. W ciagu jednego roku jeden chrabaszcz ma 3 pokolenia.
Ja właśnie tak po pół roku chce ją klasc w łóżeczku. Przecież wyrośnie mi z gondoli.. ale nie wiem w jaki sposób ja uczyć :/Ja wszystkie moje dzieci uczyłam spania w łóżeczku od początku i żadno nie miało z tym problemu. Jak wy będziecie usypiam wasze maleństwa jak będą miały np 2 lata? Ręce i kręgosłup wam odpadną.
Tez fajneMyślałam nad czymś takim
Zobacz załącznik 906801
Smierdza okropnie..To u mnie chyba zwykle są. Biedronki ile mają kropek ? Jak ja mam to sprawdzić. Podobno nie można ich zgniatać bo wypuszczają jakiś smród z siebie
Ja się wysnarkalam i się obudziła [emoji23]
Ja tez staram sie ja zostawiac w lozeczku i nieraz sama usnieJa wszystkie moje dzieci uczyłam spania w łóżeczku od początku i żadno nie miało z tym problemu. Jak wy będziecie usypiam wasze maleństwa jak będą miały np 2 lata? Ręce i kręgosłup wam odpadną.