Augusta89
Fanka BB :)
O 400 ml to Marzenie jakby tyle udało się ściągnąć, albo i koszmar :OO kurde , nie wyobrażam sobie żeby Olek wyssał z piersi 400ml [emoji16][emoji16] u mnie raczej nie sprawdza się ta teoria [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O 400 ml to Marzenie jakby tyle udało się ściągnąć, albo i koszmar :OO kurde , nie wyobrażam sobie żeby Olek wyssał z piersi 400ml [emoji16][emoji16] u mnie raczej nie sprawdza się ta teoria [emoji16]
Jutro ide do fryzjerachce taki fryz ,co do koloru to nie wiem czy by m pasowal
ale jest slicznyZobacz załącznik 906883
PiąteczkaStaś dzisiaj pol dnia na cycku. Będzie grubszy niż wyższy
U mnie położna była we wtorek wtedy Ala miała 6,5 tyg to wazyka 4400 waga urodzeniowa 3250, wypisowa:3150 (ale byliśmy 7 dni w szpitalu)Dziękuję za odpowiedź, przynajmniej nabrałam nadziei, że uda mi się wypracować więcej mleka w piersi i że nie ma dramatu jednak. Ale martwi mnie waga małej bo kurcze nasza w 5 tygodni przybrała od wagi urodzeniowej tylko 500 g, malutko, a wydawało mi się, że tak ładnie rośnie. Nic, daje sobie 5 dni, położna ma przyjść 17 i będziemy patrzeć czy coś udało mi się powalczyć. Oby!
A ja nie mam takich problemów z mężemnie muszę go PROSIĆ żeby coś zrobił przy małym, bo on sam doskonale wie, że coś trzeba zrobić i wiele razy reaguje szybciej niż ja. Ma więcej cierpliwości, umie lepiej się z małym bawić i lepiej go kąpie i pielęgnuje
![]()
Ja też tyle nie sciagam. Maks do 200 ml. Ale tylko tak karmie młodego , odciągając [emoji6] ale u mnie nie sprawdza się teoria że z piersi dziecko zje więcej [emoji39][emoji39] nie raz słyszę jak Olek ssie i nic nie leci a potem spokojnie odciągne ze 100 . Moje cycki lubią laktator [emoji16] to mój przyjaciel.O 400 ml to Marzenie jakby tyle udało się ściągnąć, albo i koszmar :Omy tu mówimy o wielkościach rzędu 50 ml
![]()
JasneKolor i fryzura cudownapokaz oczywiście efekty, a kolorek cudowny, uwielbiam takie chłodne blondy
![]()
To na co podawałaś espumisan?![]()
Nie:O jej, już sprawdzam, chyba nie ogarniam tego forum!Ja też tyle nie sciagam. Maks do 200 ml. Ale tylko tak karmie młodego , odciągając [emoji6] ale u mnie nie sprawdza się teoria że z piersi dziecko zje więcej [emoji39][emoji39] nie raz słyszę jak Olek ssie i nic nie leci a potem spokojnie odciągne ze 100 . Moje cycki lubią laktator [emoji16] to mój przyjaciel.
Uda wam się na pewno zwiększyć laktację [emoji8]
Ps. Odczytałas wiadomość prywatną kilka dni temu ?
Hm to po co podawalas przed jedzeniem espumisan?