G
gosc12
Gość
Po domu j będziesz nosić ?Kupilismy dzis nosidelko polskiej firmyfajne jest i mala ma duzo miejsca ,nie jest zcisnieta,nosidlo typu troche torby kangurka
Zobacz załącznik 907205
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po domu j będziesz nosić ?Kupilismy dzis nosidelko polskiej firmyfajne jest i mala ma duzo miejsca ,nie jest zcisnieta,nosidlo typu troche torby kangurka
Zobacz załącznik 907205
Kinia jakie Mała na kupy po pepti? Chodzi mi o kolor i formę [emoji16]Zobacz załącznik 907204 Jestem w szoku, wróciliśmy ze spaceru zjadła 30ml i śpi, spi nie na mnie, troche ja skręca, ale zasnęła bez płaczu na kanapie, jaki kosmos... mówią ze pepti działa po 3 tyg tyle urrzymuja się alergeny w organizmie, mam nadzieje ze to nie jest jednorazowy spokój jej ciałka
Ale to dopiero jak będzie siedzieć będziecie używać prawda?Kupilismy dzis nosidelko polskiej firmyfajne jest i mala ma duzo miejsca ,nie jest zcisnieta,nosidlo typu troche torby kangurka
Zobacz załącznik 907205
No tak, dziewczyna ode mnie z sali prosiła receptę na te tabletkiNa razie mam plan pić szałwię i odciągać tylko do poczucia ulgi. Jak to nie pomoże, o chyba są jakieś tabletki
Nie martw siePodobno nosidlo mozna stosować jak dziecko siedzi![]()
To poważniejsza rzecz farbowanie niz podcinanieMój mi pomaga farbować włosychyba nawet to lubi, bo macha pędzlem jak malarz
![]()
Tak lub na podworko na chwile.. jest juz za ciezkaPo domu j będziesz nosić ?
Super ,jaka laleczka :*
Moja mama ostatnio tez małej wpinala tez taka ale poszukam innego typu , bo właśnie te żeby zapiac trzeba trochę przycisnąc a główka jeszcze miekka , lepsze by były takie zabki![]()
Zobaczymy,bo ona juz nie chce plackiem lezec i sie ladnie podnosi.. chwile posiedzi i tak sobie cwiczymyAle to dopiero jak będzie siedzieć będziecie używać prawda?