miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Luna...jak oryginalnie
jakby Leoś był dziewczynką byłby Lilianką
![]()
U nas jest Kornelia Liliana [emoji5]
Jakby była druga córcia to albo Adela albo Alicja. Jeśli synek to Franek albo właśnie Leo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Luna...jak oryginalnie
jakby Leoś był dziewczynką byłby Lilianką
![]()
Słodka [emoji173]️
Uff dziewczyny wszystko okoczyściło się samo także nie trzeba do szpitala. Ale mi ulżyło
)
Lekarz wypisał mi tabletki ale przekonuje mnie do wkładki hormonalnej czy któraś z Was miała albo planuje?
My już więcej dzieci raczej nie chcemy wkładka na 5 lat to byłaby wygoda.
W sumie to wszędzie inaczej, ale jak dziecko przybiera to dobrze, bo znaczy ze rośnie i się rozwija. Gorzej jeśli za mało, bo wtedy mama się martwiJak na jakichś stronach sprawdzałam to było napisane, że max 230g tygodniowo powinno być. Stwierdziłam, że jakieś glupoty piszą![]()
Jaka masz mate ?Ja wczoraj godzinę prasowalam a Młody leżał na macie i gadałam do niego. Jak się denerwował to chwilę mu pokazywałam jakaś zabawkę i wracałam do prasowania.
Niech się przyzwyczaja do obowiązków domowych![]()
Super!Uff dziewczyny wszystko okoczyściło się samo także nie trzeba do szpitala. Ale mi ulżyło
)
Lekarz wypisał mi tabletki ale przekonuje mnie do wkładki hormonalnej czy któraś z Was miała albo planuje?
My już więcej dzieci raczej nie chcemy wkładka na 5 lat to byłaby wygoda.
No właśnie jeszcze nie byłam[emoji85][emoji85] ale muszę się w końcu wybrać[emoji4]Dziewczyny które chodziły i chodzą na solarium i po cc. Bylyscie juz ??
Szybko pojawiły się efekty?
Ale 120 to jakoś dużo? Ostatnio przeszliśmy na mm i wyczytałam, że na dobę dziecko powinno zjeść mniej więcej wg takiego kalkulatora: waga w kg x 140. Czyli jeśli mój waży jakieś 6,5kg to powinien zjeść 910ml. On zjada mniej, bliżej 700-800.