kasiak85
Fanka BB :)
karmisz piersią więc okres możesz dostać nawet za kilka miesięcy. Ja dostałam po 10mies jak karmiłam syna.To chyba dobrze? Czy nie? Ja nadal nie miałam, a w sobotę minie 11 tydzień od porodu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
karmisz piersią więc okres możesz dostać nawet za kilka miesięcy. Ja dostałam po 10mies jak karmiłam syna.To chyba dobrze? Czy nie? Ja nadal nie miałam, a w sobotę minie 11 tydzień od porodu.
A dlaczego? I jak wyszlo?Powodzenia [emoji4] my jesteśmy już po badaniu słuchu... tylko nie to przesiewowe mieliśmy , tylko badanie Bera mieliśmy
Ja tez tak robię i śpi dalej a czasami się już buntuje i czuwa ale zaraz znowu marudzi i ziewa i znowu nadaje się do spania.Moja w dzień też mało śpi a jak śpi to niespokojnie często się przebić ze. Nie mam patentu. Po prostu podchodzę do niej często, dam smoczek, pogłaskam.
Można po trzech latach wyciągnąć.To superna pewno wielka ulga. Ja nie miałam, w ogóle w sumie nigdy nie brałam tabletek ani innej antykoncepcji, a po 1,5 roku od przytulanek niespodziewanie trafiliśmy w bingo hahah
ale tez chciałabym się zabezpieczyć jakoś solidniej żeby wcześniej niż za 3 lata nie zajść. A są wkładki na 3 lata? [emoji16]
To się kupuje w aptece i ginekolog zakłada ? Boli ? Czuć ja ?@Biedroneczka10 ja miałam wkładkę przez prawie 10 lat i bardzo polecam Mirene. Ja niedługo ponownie ja zakładam
Bo Michał spędził po porodzie tydzień w szpitalu, dostał zakażenie. Przyjmował antybiotyki, w tym gentamecynę, która jest bardzo silna i może uszkodzić słuch. U nas podobno wszystko ok. Dzisiaj jadę z wynikami do audiologa [emoji4]A dlaczego? I jak wyszlo?
Wychodzi ok 600zl na 5 lat. A jak się kupuje tabletki za 20zl co miesiąc. (Są i droższe) to wychodzi ponad 1000zl więc wkładka jednorazowo spory koszt ale wychodzi dużo taniejTe wkładki są max 5 lat ale ze koszt jest dosyć duży to jak się nie chce na 3-5 lat to się nie oplaca. Muszę poczytać jeszcze. Ja brałam tabletki i przed córka i przed synem ale dwu składnikowe i nie miałam żadnych objawów niepokojących. Teraz przy kp tylko jednoskładnikowe.
A to nie wiedzialamBo Michał spędził po porodzie tydzień w szpitalu, dostał zakażenie. Przyjmował antybiotyki, w tym gentamecynę, która jest bardzo silna i może uszkodzić słuch. U nas podobno wszystko ok. Dzisiaj jadę z wynikami do audiologa [emoji4]
Mam ustawione przypomnienie. Zadzwoni a ja akurat karmię i potem zapomnę :/Ustaw sobie przypomnienie w telefonie to będziesz pamiętał o braniu. Okno czasowe przy dwuskładnikowych jest duże także jak nie przekroczysz 12 h to jest ok. Ja brałam yasminelle i byłam bardzo zadowolona. Przy plastrach źle się czułam i miałam ciągle plamienia więc po 3 miesiącach zrezygnowałam.