Anulaa88
Fanka BB :)
Podobno dobre[emoji16]Kurcze ... teraz patrzę że małej ciemieniucha wychodzi .. ehhh a myślałam że tym razem może nas to ominie .. muszę zacząć czymś już smarować . Chyba pisalysvie że to z ziaji dobre ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobno dobre[emoji16]Kurcze ... teraz patrzę że małej ciemieniucha wychodzi .. ehhh a myślałam że tym razem może nas to ominie .. muszę zacząć czymś już smarować . Chyba pisalysvie że to z ziaji dobre ?
Oplulam aż telefon normalnie. Licz jak chceszaplikacja ci pokazuje że ma 2 miesiące 2 tygodnie i 1 dzień czyli ma zaczęty 3 miesiąc i skończy go 4 listopada i zacznie wtedy 4 miesiąc swojego życia.
Mam tą samą aplikację...wg niej moje dziecko ma 2 miesiące i 6 dni...czyli skończone dwa miesiące i 6 dni trzeciego miesiaca (13.11 skończy 3 miesiące[emoji16]) a nie rozpoczęty 2 miesiąc [emoji6] jakby tak było, jak mówisz to urodził się w sierpniu i 13 września miałby skończony miesiąc zerowy?
Próbujemy ci tylko powiedzieć, że źle liczysz. Nic wiecej[emoji4] tyle osób ci to już napisało [emoji6]
Ja używałam próbki babycap -spray. Ładnie zeszło ale widzę, że powraca. Nie dostawalas niebieskiego pudełka w szpitalu? Mam też próbkę ziajkiKurcze ... teraz patrzę że małej ciemieniucha wychodzi .. ehhh a myślałam że tym razem może nas to ominie .. muszę zacząć czymś już smarować . Chyba pisalysvie że to z ziaji dobre ?
Mam tą samą aplikację...wg niej moje dziecko ma 2 miesiące i 6 dni...czyli skończone dwa miesiące i 6 dni trzeciego miesiaca (13.11 skończy 3 miesiące[emoji16]) a nie rozpoczęty 2 miesiąc [emoji6] jakby tak było, jak mówisz to urodził się w sierpniu i 13 września miałby skończony miesiąc zerowy?
Próbujemy ci tylko powiedzieć, że źle liczysz. Nic wiecej[emoji4] tyle osób ci to już napisało [emoji6]
DostałamJa używałam próbki babycap -spray. Ładnie zeszło ale widzę, że powraca. Nie dostawalas niebieskiego pudełka w szpitalu? Mam też próbkę ziajki
Niepotrzebnie cały produkt kupowaćDostałami też właśnie ta próbka była tylko nie wiem gdzie położyłam
![]()
Karmie tylko piersią , ostatnio brzuch mnie bolał no i jak myślałam ... okresdzisiaj 19 wiec równo 3 msc po porodzie . Myślałam że na dluzej odpocznę od tego
![]()
Dzieci karmione mm, co ile jedza wasze dzieci?
Kurcze ... teraz patrzę że małej ciemieniucha wychodzi .. ehhh a myślałam że tym razem może nas to ominie .. muszę zacząć czymś już smarować . Chyba pisalysvie że to z ziaji dobre ?