reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To może to w takim razie to normalne skoro masz podobnie. Jak dawałam HiPP normalny to dwójką gęściejsza była. Po tym specjalnym woda. Chyba lepiej że robi każdego dnia niż co kilka. Boję się tylko ze dzis będzie powtórka z kolki :/ już jej termofor robi by wygrzać brzuchola.
No lepsza taka kupa niż twarda. Ja się ciesze jak widzę trzy razy na dzień kupkę :)

reklama
No szczególnie szybkie są placki ziemniaczane jak się nie ma maszynki i trzeba zetrzeć na tarce :D

O jedno garnkowe super sprawa. Ale mieso w coli pierwsze slysze :D musze obczaić przepis. Kiedya robilam karkowke przekladana cebula i do tego wlewa sie keczup. Tez niczego siebie :)

Mój robi codziennie albo tak co drugi dzień.

Zapisze sobie, z tuńczykiem w sumie musi być pyszne. Lubię tuńczyka :D

Tez super pomysły, dziękuję:* kubie makaron, szpinak, tuńczyka. Chyba pierwsze co to wypróbuję makaron z tuńczykiem.

U nas młody jak się tylko włączy tv to odrazu obraca sie w strone tego pudla. Staram sie go wtedy twk obkrecic zeby go nie ogladal. Ale nie oszukujmy się, od całego zla dzieci nie uchronimy. Nie da się.

Noo ja tez uwielbiam tuńczyka, a ten pomysł na obiad to kiedyś mój Bartek nam zaserwował i od tamtej pory moje ulubione ;)
Oprócz tego tuńczyk w formie sałatek tez mega [emoji173]️

reklama
To samo chciałam napisać, że jestem w szoku, że ktoś puszcza bajkę 2-3 miesięcznemu dziecku. Czy to bajka ładna czy brzydka, takie małe dziecko nie powinno jeszcze oglądać tv :)

Jasne, że nie powinno, ale gdy popatrzy 10 min to tragedia się nie stanie. To była jednorazowa akcja, akurat śniadanie mogłam sobie zrobić, a tv mam bardzo daleko od łóżka. Wiadomo, że nie robi się tego codziennie, broń Boże :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry