miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Sama mówiłaś, że każde dziecko inne i rozwija się w swoim tempie. Mój gada i śmieje się bardzo dużo, ale znowu nie robi niektórych innych rzeczy, o których nieraz ktoś pisze![]()
No tak racja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sama mówiłaś, że każde dziecko inne i rozwija się w swoim tempie. Mój gada i śmieje się bardzo dużo, ale znowu nie robi niektórych innych rzeczy, o których nieraz ktoś pisze![]()
Dziewczyny karmiące mm czy dokarmiajace. Pamiętajcie o zmianie smoczków w butelce na większe dziurki.
Moja Zosia też nie dopijała albo zasypiała w polowie z butelki jak już dziurki za małe dla niej były. Od wczoraj na dwójce jesteśmy z Avent natural.
Dokładnie moja tak samo, 50 ml w 20 sek poszło z tej butli avent natural, a potem wszystko ulalaZ tych z aventu jak się karmi to dziecko musi się namęczyć ? Moja nie pije a łyka z tej butli :/ a smoczek na jedną driurke :/
Dokładnie moja tak samo, 50 ml w 20 sek poszło z tej butli avent natural, a potem wszystko ulala, położna teraz poleciła z Lovi, jest lepsza, ale i tak wolałabym żeby trudniej jej to jedzenie szło, bo dokarmiam swoim mlekiem i boję się, że się za bardzo butla spodoba
Jaka cudowna gromadkaTo ja zaprzeczam stanowczo tym twierdzeniom. Moja Laura to od małego oaza spokoju i anioł. Luiza to też anioł w sensie grzeczna ale jakby nie jest tak ugodowa. Jest temperamentna bardziej ale też grzeczna. Leos tez spokojny. Ale ja glosze wszem i wobec tezę że bozia daje nam takie dzieci z jakimi jesteśmy w stanie sobie poradzić
Zapraszam do siebie. U mnie dziś karkówka w piwie z pyzami ale ze spokojem mogę w placka przerobić.
Tymczasem pozdrawiamy niedzielnie.
CukiereczekHej cioteczki mam już 2 miesiące![]()