Vanilia120
Fanka BB :)
Kochana moj nie musi jebac na zleceniu u Niemca ... nie ma ci czego zazdroscic
I to nazywasz wybiórczym czytaniem? Dooobre. Jednak siedzicie nas na bieżąco. Ale tak to jest jak madki muszą się dowartosciiwac.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana moj nie musi jebac na zleceniu u Niemca ... nie ma ci czego zazdroscic
Dokładnie. Dodają oceny, komentują nasze wychowanie dzieci, a nawet pamiętają co się u kazdej z nas w życiu dziejejesteśmy bardzo ciekawymi osobami najwidoczniej
czujmy się jak gwiazdy
![]()
Jeszcze mamusia może sobie zamówić do kompletumoże niekoniecznie koszulki z napisami ale podoba mi się jak rodzic i dziecko mają takie same ubrania np mama i,córka w takich samych sukienkach
Napiszę tyle : HAHAHAHAHAHAH !
może dotrze![]()
I to nazywasz wybiórczym czytaniem? Dooobre. Jednak siedzicie nas na bieżąco. Ale tak to jest jak madki muszą się dowartosciiwac.
Narzucanie? Skoro pytasz kogoś o zdanie i nie dostajesz takiej odpowiedzi jakiej oczekiwałaś to oznacza że ktoś ci coś narzuca? I nie pamiętam żeby ktoś cię "zwyzywał" tęsknię za twoimi historiami i pytaniami to wchodzę poczytać [emoji55]Sierpniowki nie sa tak fałszywe jak wy. Jak coś źle robię to wyjaśniają nie narzucają i nie wyzywają przy tymale widzę , że pamiętasz moje odejście. Tęsknisz ? [Emoji23]
Ja zdążyłam na szczęście przed deszczem[emoji123]