reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To że ktoś "wychował" już dziecko nie oznacza, że robi dobrze w tym momencie sadzając dziecko które jeszcze nawet nie wie po co mu to w życiu potrzebne. Ale co ja się będę produkować jak do was to jak grochem o ścianę.. Ktoś chce dobrze a taka jedna z drugą powie że będzie robić co zechce. Proszę bardzo tylko nie życzę żadnej z was później płaczu z powodu problemów z kręgosłupem itp..
Ale tak teraz bez kłótni. Nie rozumiem co was to obchodzi. Wychowujcie swoje dzieci po swojemu.skoro robicie to tak idealnie.
Nie wtracajcie się w życie innych , tym bardziej , że wasze zdanie nie jest na naszym forum mile widziane.

To że ktoś "wychował" już dziecko nie oznacza, że robi dobrze w tym momencie sadzając dziecko które jeszcze nawet nie wie po co mu to w życiu potrzebne. Ale co ja się będę produkować jak do was to jak grochem o ścianę.. Ktoś chce dobrze a taka jedna z drugą powie że będzie robić co zechce. Proszę bardzo tylko nie życzę żadnej z was później płaczu z powodu problemów z kręgosłupem itp..
Widze ze jednak nie czytasz tego forum, a przegladasz i wyhaczasz najlepsze kawalki, dodajesz swoj ksiazkowy tok myslenia i juz teza ze zle robie ,gotowa.. nie ladnie :) ja sie nie wtryniam w wychowanie innych rodzicow i nie prosze o "dobre rady".. :)

Siedzę i się śmieje. Jesteście tak żałosne , że nawet nie zdajecie sobie z tego sprawy. Takie szczegóły z mojego życia pamiętacie o których nawet ja już dawno zapomnialam [emoji23] fajnie mieć takie fanki :D
Jak widać ty pamiętasz słowo w słowo to co napisała Ola.. [emoji30] Widzisz drzazgę w czyimś oku a w swoim belki nie widzisz kochana.

A moja już inaczej nie usnie.. narobiłam sibie [emoji23] w ogóle dzisiaj pół dnia na łóżku zabawy ale pół dnia na rękach usypiania , przysypiania. Dobrze, że obiad zdążyłam zrobić i wysprzątać cały dom chociaż :p

To tak jak ja zrobiłaś błąd.. moja w łóżeczku w ogóle nie śpi tylko w ciągu dnia leży i patrzy na karuzele i wtedy mogę coś zrobić, a tak to usypia tylko po jedzeniu pod piersią i tyle.. wiec tez sobie narobiłam nieźle od początku :/ muszę zacząć próbować żeby zasypiała w łóżeczku, nie wiem jak to zrobie. Bo śpi od początku z nami tylko w łóżku i w łóżeczku spała pare razy tylko na brzuszku i w leżaczku jak była malutka to spała. Teraz mamusia nauczyła w łóżku [emoji28]

Az tyle dziewczyn się tu zebrało z innych miesięcy ? Możecie proszę opuścić to forum już albo przynajmniej nie dyskutować tu o swoich problemach między sobą? Tego się nie chce czytać a szukać właściwej odpowiedzi innych naszych tematów nie związanych z kłótnią jest już niemożliwe.
Te pyskówki są jakieś bezsensowne i brzmią niedojrzale ;)
.....kobiety ogarnięcie się :) zrelaksujcie
Panie przyszły nas pouczyć i umoralnic. Mają wiedzę na każdy temat , a Ty Paulina nie chcesz się czegoś dowiedzieć ? Może źle wychowujesz własną córkę i dorosłe kobiety Ci wytłumaczą co nie co.

Mam taki sam ale myje co dwa dni :D też Inaczej się czuje jak brudas jakiś:D nie obrażając nikogo kto myje rzadziej, po prostu mi się robią tłuste po dwóch dniach :p

Ja się nie obrażam dziewczyny także luzik [emoji5]
Ja sama się dziwie jak to możliwe, że mi się po tylu dniach nie przetłuszczają. A tez ciagle coś robię, bo tutaj przy małej, tutaj w mieszkaniu obowiązki i non stop latam i się mecze a skora głowy nic i włosy tez [emoji23]

reklama
Ja się nie obrażam dziewczyny także luzik [emoji5]
Ja sama się dziwie jak to możliwe, że mi się po tylu dniach nie przetłuszczają. A tez ciagle coś robię, bo tutaj przy małej, tutaj w mieszkaniu obowiązki i non stop latam i się mecze a skora głowy nic i włosy tez [emoji23]

Ja też myję każdego dnia. Podczas ciąży udawało się co drugi, ale wszystko wróciło do normy niestety. Hormony :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry