Lustysia
Fanka BB :)
U nas podobnie, 62 na styk, a 68 jeszcze nie próbowałam, ale pewnie to samoIle dzieci już chodzi w rozmiarze 68?
62 wydają się być małe, szczególnie pajace bo jak Kacper wyprostuje nóżki to są naciągnięte a 68 jeszcze za długie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas podobnie, 62 na styk, a 68 jeszcze nie próbowałam, ale pewnie to samoIle dzieci już chodzi w rozmiarze 68?
62 wydają się być małe, szczególnie pajace bo jak Kacper wyprostuje nóżki to są naciągnięte a 68 jeszcze za długie![]()
Ile dzieci już chodzi w rozmiarze 68?
26.07 Michaś Ustroń (śląskie)Dzisiaj zrobię listę , dodam wg listy z wątku sierpniowych mam, i te które dołączyły później , @Meml , @Mikasa7 , @Menia2018 , @Żabka2018 , @MellAnia Zobacz załącznik 910571 Zobacz załącznik 910572 Zobacz załącznik 910573 Zobacz załącznik 910574
My już wykańczamy pozostałości 62. Body już naciągnięte, bluzy przy małe, spodnie też. Bluzy zakładam na 74, spodnie i body na 68Ile dzieci już chodzi w rozmiarze 68?

Ja jestem juz na grupie prywatnej ale jestem za abyśmy wszystkie były na jednym wątku [emoji3]Dziewczyny co Wy na to aby założyć grupę prywatną?? kontynucja tego poprostu co jest tutaj , nie że piszemy na dwoch tylko poprostu jedna , prywatna dla wszystkich sierpniowych mam bez wyjątku , te mamy z listy co mamy na osobnym wątku , mamy które się udzielają i te które są na liście a teraz się np nie udzielają to też dodamy z listy bo być może kiedyś będą chciały odezwać się czy cosi oczywiście nowa mama która wczoraj dołączyła też
fajnie by było moim zdaniem , tak żadne inne fora nie wtryniały by się do nas nie czytały tego co piszemy nie oglądały naszych zdjęć zresztą wczoraj miałyście okazję poznać niektóre panie z innych forum
No jak tam uważacie ja mogę się tego podjąć założyć i wszystkie dodac bez wyjątku sierpniowe![]()
Ja fb nie mam niestety [emoji53]Bez urazy, ale dziwne, że nagle teraz dołączają do nas nowe osoby. Ja bym ich nie dodawała. Skąd mamy pewność że to nie lipcowki, które i w prywatnej grupie chcą sprawować inwigilację?:/ a może założymy grupę tajną na fb i tam pod jednym postem będziemy pisać, nasze wypociny z jednego dnia. A jak się zacznie kolejny dzień to nowy post i kolejne komentarze. Bo nie wyobrażam sobie, żeby co chwilę nowe posty się pojawiały.
Napisałam to właśnie dopiero do Oliwki , że może to szpiegi Lipcowek hahaha , mają przecież tyle wolnego czasu to i pozakładały nowe konta żeby dalej nam mieszać [emoji16] ale jeśli się mylę to uprzejmie przepraszam nowe mamusie. Tylko teraz już niczego nie można być pewnym.Bez urazy, ale dziwne, że nagle teraz dołączają do nas nowe osoby. Ja bym ich nie dodawała. Skąd mamy pewność że to nie lipcowki, które i w prywatnej grupie chcą sprawować inwigilację?:/ a może założymy grupę tajną na fb i tam pod jednym postem będziemy pisać, nasze wypociny z jednego dnia. A jak się zacznie kolejny dzień to nowy post i kolejne komentarze. Bo nie wyobrażam sobie, żeby co chwilę nowe posty się pojawiały.
Najlepiej dodać do prywatnego juz na forum bbJa fb nie mam niestety [emoji53]