reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Cześć Dziewczyny, też jestem sierpniowa mamą i czytam Was od 16 tyg ciazy. Ponieważ musiałam leżeć więc forum to była miła odskocznia Chciałabym żebyście i mnie dodały do listy. Urodziłam 29 sierpnia córeczkę To moje drugie dziecko. Nie bardzo mam jak się udzielać bo moja córcia to tzw HNB Ale codziennie jestem z Wami. Przy karmieniu jest na to chwilkę

Witamy [emoji173]️

My już wykańczamy pozostałości 62. Body już naciągnięte, bluzy przy małe, spodnie też. Bluzy zakładam na 74, spodnie i body na 68 :)

A jeśli jesteśmy w temacie ubioru.
1.Kupujecie na zimę śpiworek i kombinezon czy jedno ? Mam zamiar kupić taki śpiworek ocieplany
Zobacz załącznik 910582 Zobacz załącznik 910583
i zastanawiam się kombinezon dodatkowo to nie będzie za dużo ?
2.w taką pogodę jak ubieracie maluchy ? Zakładacie już takie grube kombinezony czy jesZcze takie misie i grube koce ? Bo na teraz bym chyba zamówiła taki śpiworek , żeby było cieplej. Zobacz załącznik 910584

Ja nie kupuje chyba na zimę spiworka, dla mnie zbędny wydatek, bo jak ubiorę mega ciepło myszkę a ma już super ciepły kombinezon na 3-6 miesiąc i przykryje dwoma kocami i na to narzuce na wózek to okrycie z grubego materiału z wózka co jest w komplecie właśnie na zimę co się przypina od góry to będzie idealnie :)

Ja ubieram tak jak tu na zdjęciu, pod spod pajac z długim rękawkiem i skarpetki na to. Kupić muszę szalik i tez będę zakładała ten taki szalik-golfik z h&m albo z pepco. Narzucam do wózka szczelnie na myszkę dwa kocyki i narazie tak wczoraj byliśmy. Oczywiście rączki chowam do kombinezonu albo pod kocyki.
IMG_2315.JPG

Załączniki

• IMG_2315.JPG
    IMG_2315.JPG
    258,3 KB · Wyświetleń: 265
Cześć dziewczyny. Postanowilam do was napisac bo tez jestem sierpniowa mama aczkolwiek nie wiem czy jeszcze mozna do was dolaczyc bo widze ze macie ok 6 tys postow . Wiec pewnie znacie sie jak lyse konie ale zawsze mozna sie czegos dowiedziec. Pozdrawiam

Hej [emoji16]

[Emoji23] robi się to pomału zabawne. Już cztery mamusie chcą dołączyć , nagle jak chcemy się stąd wynieść i mieć trochę prywatności. Ja jestem na nie , nie wiem jak Wy dziewczyny. Chyba tylko do siebie mamy pełne zaufanie..

Ja nie kupuje chyba na zimę spiworka, dla mnie zbędny wydatek, bo jak ubiorę mega ciepło myszkę a ma już super ciepły kombinezon na 3-6 miesiąc i przykryje dwoma kocami i na to narzuce na wózek to okrycie z grubego materiału z wózka co jest w komplecie właśnie na zimę co się przypina od góry to będzie idealnie :)

Ja ubieram tak jak tu na zdjęciu, pod spod pajac z długim rękawkiem i skarpetki na to. Kupić muszę szalik i tez będę zakładała ten taki szalik-golfik z h&m albo z pepco. Narzucam do wózka szczelnie na myszkę dwa kocyki i narazie tak wczoraj byliśmy. Oczywiście rączki chowam do kombinezonu albo pod kocyki. Zobacz załącznik 910606
No właśnie moja się denerwuje jak jest za grubo ubrana i myślę ubrać ja lżej i wsadzić do tego bardzo ciepłego śpiworka , ale nie wiem czy mimo to będzie okej skoro nie ubiorę zimowego grubego kombinezonu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry