niemamco
Fanka BB :)
Dziękuje@MellAnia
@niemamco
@Żabka2018
@Misia1418:)
Zostaniecie dodane do grupy privskoro dziewczyny się zgadzają
Teraz tylko czekam na odpowiedź od Aniaslu co dalej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuje@MellAnia
@niemamco
@Żabka2018
@Misia1418:)
Zostaniecie dodane do grupy privskoro dziewczyny się zgadzają
Teraz tylko czekam na odpowiedź od Aniaslu co dalej
Ja też tak myślę, chociaż mój jest prawie miesiąc młodszyMój chodzi w 68 już ze 2 tygodnie i wydaje mi się, że wcale długo w tym rozmiarze nie pochodzi![]()
A to jak się ogłaszamy to ja mam dwa kombinezony zimowe na chłopca rozm. 68 po 25zlKupiłam Filipowi body w smyku na rozmiar 68, wyprałam i wyprasowałam i okazało się za małe. Gdyby któraś chciała mogę sprzedać taniej niż kupiłam. Ono jest w rozmiarze 68, ale bardziej wychodzi 62 lub ewentualnie na dziecko długie ale szczupłe [emoji14]
Zobacz załącznik 910662Zobacz załącznik 910663
Śliczne masz te dziewczynkiMy już prawie gotowe do chrztu. Wczoraj przyszła sukienusia. Jak to ja -upolowalam wszystko za grosze na allegroZobacz załącznik 910599
Zobacz załącznik 910600
Trzyma już ładnie ? Widziałam go ostatnio ale wydal mi się taki dużyJa wczoraj w Pepco kupiłam taki do gryzienia motylek chyba , jakoś 6-7 zł , poręczny lekki do rączkiZobacz załącznik 910665
A mogę zobaczyć zdj tych kombinezonów?A to jak się ogłaszamy to ja mam dwa kombinezony zimowe na chłopca rozm. 68 po 25zlznaczy nie ja, ta koleżanka
i jeszcze sporo innych rzeczy w tym rozmiarze
![]()
Mój chłopiec już chodzi w 68 więc szkoda dokupować .. wiecie co najlepsze jest to że nie chce mieć drugiego dziecka a ciuchy w razie W zostawiam [emoji23][emoji23][emoji23]A to jak się ogłaszamy to ja mam dwa kombinezony zimowe na chłopca rozm. 68 po 25zlznaczy nie ja, ta koleżanka
i jeszcze sporo innych rzeczy w tym rozmiarze
![]()
Ja wczoraj w Pepco kupiłam taki do gryzienia motylek chyba , jakoś 6-7 zł , poręczny lekki do rączkiZobacz załącznik 910665
Moja też nie lubi tak całkiem na płasko , na rękach trzeba będzie pionowo i bierzemy też do kościoła fotelik i ewentualnie na chwilę wsadzić no i na rękach na zmianę .Dziewczyny, w niedziele mamy chrzciny i zastanawiam się w czym zabrać Michasia? Bardzo nie lubi być w pozycji leżącej
Tez mam chrzciny w te niedziele. Boje się jak Mały będzie się zachowywał w kościele, bo należy do tych dzieci, które niekoniecznie dużo śpią w ciągu dnia i dużo płacze ( albo krzyczy). Tez mieliśmy mieć chrzciny w małym gronie, jednak mój mąż na urodzinach mojego wujka po wypiciu kilku głębszych zaprosił wszystkich na chrzciny, wiec wyszło jak wyszło. Ale z jego strony za to mało jest osób wiec wyszło ok 30 osób, wiec nie najgorzej