miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Młody zasnął więc biorę się za sprzątanienormalnie aż się cieszę
![]()
#momlife [emoji28][emoji28]
Ja się cieszyłam jak obiad mogłam zrobić, dziś fit. Pewnie po 1,5 h od zjedzenia będę głodna [emoji28]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Młody zasnął więc biorę się za sprzątanienormalnie aż się cieszę
![]()
Z tego co pamiętam to @Mikasa7 miala ten problem ale ona kp i się zastanawiała czy to nie przez nietolerancję laktozy u małej.Dziewczyny mam takie pytanie szczepiła któraś z Was Rotarixem na rotawirusa pytam ponieważ mam za parę dni termin na drugą dawkę i zastanawiam się czy iść ponieważ po pierwszej dawce mała miała ok 8 kupek dziennie przez prawie 3 tygodnie ze śluzem i strasznie mało jadła.Karmimy się Enfamil Comfort.
Woda [emoji16]Jaki jestes znak zodiaku? I zobacz w necie ktory zywiol jestesAlicja z pewnoscia ogien
![]()
To nawet pieluszkę flanelowa zloz i podłóż pod główkęSuper [emoji173]️ mamy taki sam kocyk z pepco. Jedynym minusem tych kocykow z pepco jest to, że nie są z bawełny i poci się mojej zawsze głowa bardzo jak ją zawijam w kebaba [emoji23] ale mam ten z Allegro za 35 zł z jednej strony minky z drugiej bawełna i zamówię jeszcze dziś tez taki tylko inny wzór niż ten co już mamy
Ogien i wodaWoda [emoji16]
To chyba nie awaria... mam rozkopane pod domem od miesiąca i dziś robotnicy dojechali. No niefajnie jest. Chciałam wyczyścić tapicerkę na krzesłach, wstawić pranie A tu nawet naczyń nie ma jak umyć... zaraz 15ta A ja mam poczucie że zrobiłam dziś wielkie nic![]()
To nawet pieluszkę flanelowa zloz i podłóż pod główkę![]()
Moja jeszcze nie trzyma. Jak leży na macie to uderza w zawieszone zabawki świadomie.Ja szczepilam. Córcia miała brzydsze kupy, to ponoć normalne. Do 4 tyg po pierwszej dawce. Po drugiej już nie powinno być. Ja szczepie druga dawka
Mi Dziewczyny te brwi robiła koleżanką... za pół ceny...wtedy-350 zlwięc jestem mega zadowolona
szkoda ze kolezanka zakonczyla przygode z tym...i się przebranzowila...
bo nie wiem gdzie iść na poprawkę...
Mam jeszcze do Was pytanie, czy Wasze dzieciaki już świadomie trzymają coś w raczkach? Albo same coś łapią co im dynda?
A Kamil Ziemia [emoji23]Ogien i woda![]()
Ja bym dziewczyny dodała@niemamco
@Misia1418:)
@MellAnia
@Żabka2018
Mam nadzieje że Wy te nie lipcoweja bym dodała ale niech dziewczyny decydują?