Kasiula8989
Fanka BB :)
@miloscwczasachpopkultury ja jestem zadowolona z tego, wcześniej psikam wodą morską i wszystko pięknie wychodzi
Przy synku też tego używałam
Są w rossmanie.
Są w rossmanie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niepożądany odczyn poszczepienny. Jakoś tak. Nie wiem czy pierwsze słowo jest dobre. Ogólnie chodzi o dolegliwości (gorączka, marudnosc, płaczliwość) po szczepionkachCo to jest ten NOP ?
My mieliśmy wczoraj 5w1 i póki co jest okej. Noc tez ładnie przespana. Na razie wszystko jak do tej poryDziewczyny mam pytanie jak szczepicie badz szczepilyscie swoje dzieci? Skojarzonymi czy normalnymi? My mamy jedne szczepienie za soba te na nfz plus platne pneumo i rota. Ale mozemy szeczepic 5w1 bo nam przysluguje z tego wzgledu ze Marcel urodzil sie maly. Jak wasze dzieciaczki zniosly takie szczepionki? Kazdy mowi ze czesto po tych 5w1 wystepuje NOP.
@miloscwczasachpopkultury ja jestem zadowolona z tego, wcześniej psikam wodą morską i wszystko pięknie wychodzi
Są w rossmanie.
Ja mam podobny, Frida, i tez psikam woda morska
Ten elektryczny u nas się nie sprawdził, nic a nic nie wyciągał.
Może nawet polubi odciąganieAlicja lubi dźwięk odkurzacza więc kto wie , może polubi się z nowym odciągaczem![]()
U mnie też są te pojemniki i zawsze się zastanawiałam ile w tym prawdy, że te ciuchy idą dla biednych hmm a też czasami wrzucałam bo dużo ciuchów dostałam i jak coś nie pasował to do ,,kubła,, Co o tym myślicie?Lepiej oddać jakiejś potrzebującej rodzinie jesli taka znasz, bo z tych worków to idzie na sprzedaż a nie bezpośrednio do rodzin.
Ja jestemA gdzie się podziały nowe mamusie ? Zostały dołączone do prywatnego forum i znikły. Została jedna która się udziela cały dzień.. według mnie dziewczyny za bardzo ufne jesteście ..
Mam właśnie ten i słaby strasznie@miloscwczasachpopkultury ja jestem zadowolona z tego, wcześniej psikam wodą morską i wszystko pięknie wychodzi
Są w rossmanie.
Idą do sprzedaży. Możesz je znaleźć później w zwykłym ciucholandzie [emoji16]U mnie też są te pojemniki i zawsze się zastanawiałam ile w tym prawdy, że te ciuchy idą dla biednych hmm a też czasami wrzucałam bo dużo ciuchów dostałam i jak coś nie pasował to do ,,kubła,, Co o tym myślicie?