Maljan
Fanka BB :)
Dętka kosztuje z 10 zł [emoji14]Właśnie znalazłam 4 szt używanych takich samych kół do tego akurat wózka za 100 zł na olx także z wysyłka pewnie z 130 zł to jutro dowiemy się jak z dętkami.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dętka kosztuje z 10 zł [emoji14]Właśnie znalazłam 4 szt używanych takich samych kół do tego akurat wózka za 100 zł na olx także z wysyłka pewnie z 130 zł to jutro dowiemy się jak z dętkami.
Dętka kosztuje z 10 zł [emoji14]
Rozumiem@Maljan Tak. Narazie boje się cokolwiek wprowadzić. Będę robić prowokacje zaniedlugo ale narazie jeszcze się boje, bo naprawdę był czas ze miał kiepska ta buzie i teraz jak już jest lepiej to nie chce tego zepsuć.
Mam właśnie ten i słaby strasznie![]()
Zgadza sięLepiej oddać jakiejś potrzebującej rodzinie jesli taka znasz, bo z tych worków to idzie na sprzedaż a nie bezpośrednio do rodzin.
Ja szczepilam 6w1 plus Rota i wszystko narazie Ok. Nie miał gorączki. Ale podobno pierwsza dawka nie daje często powikłańDziewczyny mam pytanie jak szczepicie badz szczepilyscie swoje dzieci? Skojarzonymi czy normalnymi? My mamy jedne szczepienie za soba te na nfz plus platne pneumo i rota. Ale mozemy szeczepic 5w1 bo nam przysluguje z tego wzgledu ze Marcel urodzil sie maly. Jak wasze dzieciaczki zniosly takie szczepionki? Kazdy mowi ze czesto po tych 5w1 wystepuje NOP.
UPS..O matko! Aleście naskrobały przez dzień! Normalnie jak za czasów ciąży [emoji16] Zaczęłam czytać, ale zwątpiłam [emoji12] stanęłam na sztucznych rzęsach i tez mnie naszła ochota na zrobienie, ale jak ja dziecko na tyle czasu zostawię [emoji848]
Wczoraj zaczęłam Wam pisać, ze czekamy na szczepienie, ale akurat pielęgniarka nas zawołała i nie skończyłam pisać, a później to już wiecie same jak jest [emoji12]
My wczoraj skończyliśmy 2 miesiące. Miki wazy 4800 i mierzy 61cm. Jest go więcej o 1500g i 6cm! Wciąż powtarzam Mężowi, ze rośnie w oczach [emoji4] Szczepiliśmy Małego na rotawirusy i wzięliśmy te 5w1 i powiem Wam, ze poki co jest okej. Spał mi tylko 6h prawie w nocy i trochę się przestraszyłam, ale jest w świetnej kondycji i mam nadzieje, ze tak już zostanie [emoji16]
@oliwiapatrycja Kochana u mnie nick to z kropka na początku[emoji12] .rudzielec
A to mój kochany Dziąślak z porannym zacieszem po śniadaniu [emoji16]Zobacz załącznik 910845
@miloscwczasachpopkultury ja jestem zadowolona z tego, wcześniej psikam wodą morską i wszystko pięknie wychodzi
Przy synku też tego używałam
Są w rossmanie.
Który w końcu wybrałaś ? Bo przegapiłamSprawdzę dziś i kupię żeby mieć na dziś, bo zanim tamto co zamówię przyjdzie to malutka się będzie dalej męczyć