Misia1418:)
Zaciekawiona BB
Sliczna dziewczynkaInhslujrmy się z rana ale to i tak nic nie daje. Póki katarek nie przyjdzie to nie mam jak jej pomóczamówiłam priorytetem to nieszczęsny weekend po drodze ://
Zobacz załącznik 911132
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sliczna dziewczynkaInhslujrmy się z rana ale to i tak nic nie daje. Póki katarek nie przyjdzie to nie mam jak jej pomóczamówiłam priorytetem to nieszczęsny weekend po drodze ://
Zobacz załącznik 911132
O rany , to rzeczywiście .. a jaka kwote chcesz przeznaczyć ?
Na Reserved jest fajna polarowa kominiarka. Zamówię na zimęNie wiem czy na stronie smyk nie widziałam że mozna go kupić osobno![]()
My używamy fioletowych[emoji16] i jestem zadowolona. Oryginalne pampersy Michałowi nie podeszły.Pampki z dady fioletowe czy zielone? Może ktoś testował?
Hmm kup im ubranko, ale już większe.Wybieram się jutro do kuzynki która tydzień temu urodziła synka. Mówiła że ubranek mają dużo na różne rozmiary. Nie mam pomysłu co mogę kupić dla małego. A my w prezentach głównie dostaliśmy ubrania... Co wasze dzieci innego dostały? Może coś mnie zainspiruje![]()
Kup jakiegoś misia grającego, jakiś tani projektor.Nie chciałabym zbyt dużo wydaćchyba wstąpię jutro do tesko bo tam są fajne rzeczy dla dzieci i coś wybiorę
oni się tak ze wszystkim pospieszyli że nie dali nam wyrobu w prezencie
![]()
Tak mu dała popalić ??Dzień dobry. Wczoraj nie miałam siły juz do Was zajrzeć. Mój został na ponad 2h z mala i obydwoje ryczeli [emoji53] chciałam się od stresować u fryzjera a tylko się denerwowałam. Eh
Pampersy, chusteczki mokre, jakiś dermokosmetyk do kąpieli albo zabawkę.Wybieram się jutro do kuzynki która tydzień temu urodziła synka. Mówiła że ubranek mają dużo na różne rozmiary. Nie mam pomysłu co mogę kupić dla małego. A my w prezentach głównie dostaliśmy ubrania... Co wasze dzieci innego dostały? Może coś mnie zainspiruje![]()
Mój ma zmorzone napięcie mięśniowe i do tego nerwus i ona wszystko wyczula. Ani jeść ani spać nie chciała. Jak przyjechałam to tak się wtulila we mnie i zasnęłaTak mu dała popalić ??
Moja dostałaby w tym wścieku dupy haha. Ona nie lubi zwykłej czapki a co dopiero takie coś.