kasiak85
Fanka BB :)
@Fiorna moze takie coś. Moja mała lubi do spania. Link do: Lampka nocna żółw projektor gwiazd z muzyką Zamówienia telefoniczne 785 362 676
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dostałam m.in. ramkę na zdjęcie, możesz też kupić te karty kontrastowe CzuCzu albo po prostu jakąś grzechotkę bo nim się obejrzą a się przydaTo wszystko mają, projektor też, misia szumisia mają, duży zapas pampersow...
Haha moja to samo! Już widzę jakiego miałaby nerwaMoja dostałaby w tym wścieku dupy haha. Ona nie lubi zwykłej czapki a co dopiero takie coś.
Mi zostaly dwie paczki tych pampersów i nie mogę ich sprzedać. My już chyba z miesiąc temu przeszliśmy na trójki i też są ślady na udkach ale myślę, że robią się przez tłuszczykZostało mi 144 sztuki pampersow r2 a musimy już przejść na 3 bo 2 sa małe i robią się już od nich ślady na udkach
U na głównie maskotki i ciuszki, karuzela i autko do odpychaniaWybieram się jutro do kuzynki która tydzień temu urodziła synka. Mówiła że ubranek mają dużo na różne rozmiary. Nie mam pomysłu co mogę kupić dla małego. A my w prezentach głównie dostaliśmy ubrania... Co wasze dzieci innego dostały? Może coś mnie zainspiruje![]()
O masakra...Dzięki za wszystkie podpowiedzi
Tak fajnie zapowiadał się weekend dopóki nie zadzwonił mechanik... Tak to już kolejny raz w tym roku nasz samochód stoi w warsztacie.. Jestem załamana.. Ostatnio było 2.5 tysiąca a w poniedziałek auto do odbioru i rachunek na 4050 zł. Przez ostatnie 2 lata więcej do niego włożyliśmy niż jest wart.
Dopiero co się przeprowadziliśmy, wszystkie oszczędności poszły na wkład własny, ledwo uciulaliśmy żeby się urządzić i wyszliśmy na zero. Wszystkie odłożone pieniądze się rozeszły i tu taki rachunek...