G
gosc12
Gość
U mnie pewnie było by podobnie. Ja małej z nikim nie zostawiam i jak by trzeba było wyjść bez dziecka to pewnie by był duży problem..Sam na sam pierwszy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie pewnie było by podobnie. Ja małej z nikim nie zostawiam i jak by trzeba było wyjść bez dziecka to pewnie by był duży problem..Sam na sam pierwszy
Michasia tez ubranka i pieluchyFajne rzeczy dostałyście a w zasadzie to wasze dzieci dostałyKacper dostał tylko ubranka
![]()
Na mnie też się ludzie dziwnie patrza jak siądę na ławce i jeżdżę w te i spowrotem. Wczoraj w opiece musiałam coś podpisać i noga bujalam. Teraz tez Alicja sobie "śpi" , a ja muszę leżeć i jeździć , trochę odpoczynku ale za to jak ręce i nogi wycwicze [emoji23]Ja w sklepie nie mogę przystanąć na chwile przy polce bez jeżdżenia![]()

Haha tez tak czasem robię noga jak już mnie rece boląNa mnie też się ludzie dziwnie patrza jak siądę na ławce i jeżdżę w te i spowrotem. Wczoraj w opiece musiałam coś podpisać i noga bujalam. Teraz tez Alicja sobie "śpi" , a ja muszę leżeć i jeździć , trochę odpoczynku ale za to jak ręce i nogi wycwicze [emoji23]
Zobacz załącznik 911174
O rany o północy Ci zasypia ? Moja choćby cały dzień przespała to po kąpieli mleko , odkaldam ja i śpi. Tyle ,że w nocy się budzi co dwie/ trzy godziny. I pora 3/6 do dramat![]()
Ale też w sumie w ciągu dnia praktycznie w ogóle nie śpim. Tyle co u mnie na rękach. Chciałabym żeby spała clannoc ciągiem [emoji173]️ albo w dzień chociaż z dwa razy po dwie godziny [emoji173]️
Klaudia jeśli dalej chcesz go oddać to ja chętnie [emoji39]Będzie któraś z Was zamawiała cos sobie z Allegro do 11.11 ? Mam do wykorzystania kupon na -10zl. Gdyby któraś był chętna to mogę oddać![]()
Ja miałam w sumie dwie sukienkipierwsza miałam w kosciele, a później zmieniłam na druga, bo tamta jest z grubszego materiału i było mi strasznie goraco. A było wtedy 26 stopni na dworze
![]()
Zobacz załącznik 911114
Zobacz załącznik 911115
U nas gdy auto staje, a ona nie spi to muszę ruszać fotelikiem, a jak stoimy w korku to nawet jak spi, bo to za długo dla niej bez poruszania [emoji23] Oj ma ma, ustawia nas wszystkich po katach![]()