Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Akurat mam zapas he he ale bede pamietala bo moze sie przydacNie chciałabyś odkupić puszki nutramigenu bo mam nową i raczej nie wykorzystam?
Tak tak nawet dwa razy w tygodniu bo tak szybko rosnaObcinanie już swoim dzieciom paznokcie ? Bo ja nie umiem się są to zabrać ...ostatnio pilniczkiem to zrobiłam bo już miała cały nos zadrapańy, już nie mówiąc ze wkłada mi cały czas palce do oka
My obcinamy odkad mała skończyła tydzień . I średnio tak co tydzień trzeba obcinać bo szybko rosną . Jakbym jej nie obcinała do tej pory to by miała z 10 cmObcinanie już swoim dzieciom paznokcie ? Bo ja nie umiem się są to zabrać ...ostatnio pilniczkiem to zrobiłam bo już miała cały nos zadrapańy, już nie mówiąc ze wkłada mi cały czas palce do oka
My obcinamy conajmniej raz na tydzień, inaczej miałaby cała buźkę podrapana.Obcinanie już swoim dzieciom paznokcie ? Bo ja nie umiem się są to zabrać ...ostatnio pilniczkiem to zrobiłam bo już miała cały nos zadrapańy, już nie mówiąc ze wkłada mi cały czas palce do oka
Chyba tez tak jakos.. tzn na poczatek po troszeczku.. zobacze co sie bedzie dziac.. Wiktorii tez tak wprowadzalam..A kleik kiedy będziesz wprowadzać ? Ja chyba przed końcem listopada , jakoś za trzy tygodnie![]()
Hyhyhy u nas tak samo..My obcinamy odkad mała skończyła tydzień . I średnio tak co tydzień trzeba obcinać bo szybko rosną . Jakbym jej nie obcinała do tej pory to by miała z 10 cm![]()
Ja obcinam majac mala oparta tylem do mojego brzucha.. inaczej nie da mi raczek do obciecia..Obcinanie już swoim dzieciom paznokcie ? Bo ja nie umiem się są to zabrać ...ostatnio pilniczkiem to zrobiłam bo już miała cały nos zadrapańy, już nie mówiąc ze wkłada mi cały czas palce do oka
Obcinanie już swoim dzieciom paznokcie ? Bo ja nie umiem się są to zabrać ...ostatnio pilniczkiem to zrobiłam bo już miała cały nos zadrapańy, już nie mówiąc ze wkłada mi cały czas palce do oka
Już ? :O ja obcięłam pierwszy raz 5 dni po porodzie. Teraz ma trzy miesiące jak bym nie obcinała tyle czasu to by sobie oczy wydłubała ;pObcinanie już swoim dzieciom paznokcie ? Bo ja nie umiem się są to zabrać ...ostatnio pilniczkiem to zrobiłam bo już miała cały nos zadrapańy, już nie mówiąc ze wkłada mi cały czas palce do oka