karkula309
Fanka BB :)
Ja też mam pajace grube na zamek ale nie lubię ich bo musiałabym ubierać koszulkę pod pajaca . W nocy mamy chłodniej i bym źle się czuła jakby przy przebieraniu miał golą klatę [emoji16]Ale to jest na zamek![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam pajace grube na zamek ale nie lubię ich bo musiałabym ubierać koszulkę pod pajaca . W nocy mamy chłodniej i bym źle się czuła jakby przy przebieraniu miał golą klatę [emoji16]Ale to jest na zamek![]()
Ale, żeby zmienić pieluchę to muszę wysoko zgiąć drugą nogę[emoji16] Michał też śpi w pajacach, ale tych otwieranych w kroku[emoji16]Ale to jest na zamek![]()
Oj mnie też strasznie denerwujeFajne, ale u mnie to zapięcie na jedną nogę nie zdaje egzaminu[emoji16] w nocy podczas przebierania mnie wkurza[emoji16]
Michasia tezAle, żeby zmienić pieluchę to muszę wysoko zgiąć drugą nogę[emoji16] Michał też śpi w pajacach, ale tych otwieranych w kroku[emoji16]
Tez ich nie lubię z tego samego powodu, a najbardziej mnie wkurza jak są zestawy trzech pajaców a jeden z nich jest właśnie taki z zapięciem na jedna nogę.Oj mnie też strasznie denerwujeale przynajmniej wiem czego więcej nie kupię
Strasznie mi się to nie podoba [emoji16] te welurowe ciuchy [emoji16] ale sama mam i też ubieram na noc bo tak jak piszesz , ciepłe [emoji13]Misia spi w tym teraz.. welurkowe tez cieplusieZobacz załącznik 911360
Ale, żeby zmienić pieluchę to muszę wysoko zgiąć drugą nogę[emoji16] Michał też śpi w pajacach, ale tych otwieranych w kroku[emoji16]
Tzn sa cieple,niektore ladne, ale wszystko sie do nich przyczepiaStrasznie mi się to nie podoba [emoji16] te welurowe ciuchy [emoji16] ale sama mam i też ubieram na noc bo tak jak piszesz , ciepłe [emoji13]